Itt egy kép, ahol látszik, hogy eshetett ki a kislány az ablakból

Fekete zászló, az épület egyik sarkán pedig egy rózsaszín plüssbaba, mécsesek és egy fénykép jelzi, hogy a kistarcsai háznál valami szörnyűség történt.


Aki csak elmegy előtte, megáll egy pillanatra a kép előtt, amin még vidáman mosolyog a kamerába Panna, és szinte mindenki elsírja magát a történtek ismeretében. Panni ugyanis szombat reggel kizuhant tetőtéri albérletük ablakából. A gyereket még sikerült a mentőknek újraéleszteni, a kórházban azonban meghalt.


Hirdetés
A Blikk információja szerint a kislányra keresztanyja vigyázott, a szülők ugyanis mindketten éjszakai műszakban dolgoztak egy gyárban. Reggel hat után azonban az alkalmi bébiszitternek is mennie kellett, így magára hagyta a kicsit. Pannát a ház előtt a betonon édesapja találta meg, miután hazaért a munkából.


Ennek az épületnek a tetőteréből esett ki a kislány /Fotó: Grnák László
A Blikk bejutott egy teljesen ugyanolyan lakásba – ez az ingatlan is ugyanezen a lakótelepen van –, mint amilyenben a kislány élt szüleivel.

– Pokoli meleg van egy ilyen tetőtérben, így valószínűleg az ablak nyitva volt, és nem a kislány nyitotta ki – mondta a lakásban élő asszony.

A radiátor közvetlenül az ablak alatt van, így arra felmászva a gyerek pillanatok alatt a nyitott ablakban lehetett. Ott valószínűleg megcsúszott, és a mélybe zuhant.


Hirdetés
– Egy ekkora gyerek már felmászik szinte mindenre. Sajnos azonban veszélyérzetük még nincs. Egy átlag hároméves hozzávetőlegesen 90 centi és egy méter között van – közölte dr. Kádár Ferenc gyerekorvos.


Az ablak alatt van a radiátor, amire könnyen felmászhatott Panna /Grafika: Séra Tamás
Panni szüleit a tragédia óta senki nem látta a kistarcsai társasháznál, mint ahogy a tragédia óta a kislány keresztanyja is eltűnt.

– A nagymamájától búcsúztunk vasárnap a templomban, de oda sem jött el Reni. Senki nem látta, amióta a rendőrök kíséretében szombaton vissza kellett mennie a lakásba, ahol Panna élt – mondta U. Béla.

A legnagyobb közösségi oldalon a kislány szülei és nagyszülei is több képet kitettek a mindig mosolygó kislányról. A fényképek alatt rengeteg ismerősük és barátjuk kíván őszinte részvétet nekik.

A Blikk 2014-ben írt arról, hogy Dunakeszin egy 14 hónapos baba szintén a negyedik emeletről zuhant a mélybe. Isteni szerencsével azonban ő karcolásokkal megúszta a ballesetet.

Hirdetés