"Kedves" Tolvaj! Bízom benne soha nem fogod hasznát venni annak amit a gyerekeimtől és tőlem elvettél! Könyörgök - Osszátok!Egy kétségbeesett olvasónk kéri a segítségeteket! Elvették tőle azt, ami nagyon fontos volt számára az életében! Csak Ti segíthettek!

Az olvasónk levele:Hirdetés
"Kedves Tolvaj! Bízom benne, hogy soha nem fogod hasznát venni annak, amit a Gyerekeim házából loptál el még valamikor a hét elején. Tudod te jól honnan, az Abaligeti Kossuth utcából.. egyet felejtettél el előbb-utóbb a megosztásoknak köszönhetően meg találunk! Ez bizonyára el kerülte a figyelmedet amikor csak a haszonszerzéstől vezérelve LOPTÁL! De ember, komolyan?? Egy Úrnát??!

Ezt miért kellett?? Mi vezérelt?! Egy elhunyt ember földi maradványait?! Az édesanyám egyetlen megmaradt földi szent emlékét ami hozzáköt??! Nagyon ajánlom, hogy hozd vissza így elkerülheted a Bírósági herce-hurcàt, mert azt nem fogod megúszni...! Csak hogy el menjen a hasonló cselekedettől egy életre a kedved! Őszintén remélem, mihamarabb eljut hozzád levelem, és leszel annyira ember, hogy visszaad! Számodra ez amúgy is felesleges! Remélem nem a bíróságon 
találkozunk!"


Hirdetés
forrás és  Tudatháló