Mindig is használtuk ezt a krémet, de sosem tudtuk, hogy még ERRE is jó !

Magas glicerin tartalma miatt már több éve használom ezt a krémet, de most olyan felhasználási módját tudtam meg, amikre nem gondoltam volna eddig.
Minden háztartásban van egy ilyen, tehát akár már ma is kipróbálhatod ezt a 10 remek trükköt, amit lentebb bemutatok.


Mire használható még a Nivea krém a bőr hidratálásán kívül? Nézzük :


Hirdetés
Gyönyörű haj : 

Nem szeretnéd, ha zsíros és fényes lenne a hajad? Nem szereted a lakkokat, amiktől úgy csillog, mint Salamon bizonyos testrésze? Kend be a kezed niveával, és finom mozdulatokkal húzd végig az ujjaid közti részt a hajadon. Csak épp annyira, hogy ne legyen tőle túl krémes a hajad. El fogsz ámulni, amikor beszívja a hajad, és annyira csodálatos érzés lesz hozzá nyúlni, hogy  úgy érzed majd, mintha  selyemből lenne a hajad.

Repedezett láb : 

Ha be van repedezve a sarkad, akkor neked Niveára lesz szükséged ! Minden este alaposan kend be a töredezett sarkad, és már néhány nap után látni fogod az eredményeket .


Ha nagyon meg van repedezve a sarkad : 

Vastagon kend be a repedezett bőrfelületet, jó alaposan ne sajnáld. Húzz rá egy zoknit estére, és pár nap múlva rá sem fogsz ismerni a sarkadra .


Smink lemosó : 

Roppant hatékony sminkelmosó. Aki egyszer kipróbálta, csak erre esküszik


Ránctalanító krém : 

Hihetetlen, de ez a krém még a szarkalábak, és kisebb szem környéki ráncokkal is felveszi a kesztyűt. Bátran alkalmazd a szarkalábaknál ezt a krémet, és biztos lehetsz benne, hogy pozitív eredményekről fogsz beszámolni pár héten belül a barátnőidnek.


Striák : 

Nagy mennyiségben , a terhesség első percétől használva, 100 % -osan megakadályozza a striák kialakulását.  Tudom, hogy egyesek nem értenek majd ezzel egyet, hiszen a genetika is közbeszólhat, de ha vastagon, minden nap 3 szor bekeni valaki a feszülő felületet - pocakot, akkor nem fog stria kialakulni.

Cserepes ajkak : 

Kiváló a kiszáradt cserepes ajkakra. Ne használjon szőlőzsírt, ez annál sokkal jobb.


Hidratálja arcát : 

Kiváló hidratáló, bátran használhatja minden este az arcára kenve.Szem alatti sötét karikák: 

Alvás előtt közvetlenül, kenje be a szem alatti karikás részeket. Pár nap alatt látható lesz a változás. A fekete karikák hirtelen eltűnnek, és gyönyörű lesz újra a bőre.


Hirdetés

Égési sérülés : 

Ha nem súlyos az égési seb, tehát nem hólyagosodik fel azonnal, akkor kiválóan alkalmazható a Nivea erre is. Ha súlyos a sérülés, akkor ne kenjen a sebbe ebből a krémből, mert nem használ, de ha hámsérülés nélkül égette meg magát, akkor viszont használja bátran.


Leégés : 

Ha leég a bőre, niveát kenhet rá , hiszen rendkívül hatékonyan fogja a leégett felületet hűteni, és gyógyítani !

Ha hasznosnak érezte ezt a cikket, ossza meg a többi ismerősével is a közösségi oldalakon  , köszönjük szépen .


Hirdetés