Nyilatkozott Pannika édesapja: Azért dolgoztunk éjszaka, hogy a kislányunkkal tölthessük a nappalt!

Könnyek között, fájdalmas szavakkal mesélte el Tamás és Anasztázia, a kistarcsai ház ablakán kizuhant kis Panni édesapja és édesanyja annak a tragikus napnak az eseményeit.

- Minden éjjel azt a pillanatot álmodom újra, mikor megtaláltam a földön és kezembe fogtam a gyermekem teljesen élettelen, kicsi testét. Nem tudom, valaha meg fogok-e szabadulni ettől az emlékképtől – mesélte a feldolgozhatatlant a megtört apa.

Hirdetés


Mint a Blikk is megírta, a hároméves Panni egy kistarcsai panelház negyedik emeleti ablakából zuhant ki, s a kórházban elhunyt, nem lehetett megmenteni az életét.

A szülők beszéltek arról is, hogy mikor a kórházban szembesültek azzal, hogy gyermekük már nem él, azt hitték, a fájdalmat ők sem élik túl. - A kórház dolgozói nagyon rendesek voltak: hagytak időt, hogy elbúcsúzzunk Pannikánktól – mondták.


Hirdetés
Minden gyermekes szülőnek okulnia kell a történetből / Fotó: Fuszek Gábor /A fotó közléséhez a szülők hozzájárultak
A kórházban megígértették velük, hogy semmi butaságot nem fognak csinálni, a gyermekük emlékét csak akkor tudják megőrizni, ha velük nem történik tragédia. Ezt meg is fogadta a házaspár.

Tamásnak és Anasztáziának nagyon rosszul esik, hogy sokan őket tartják felelősnek a tragédiáért. A kislányukért élő, felelősségteljes szülők voltak, s csak azért mentek mindketten egyszerre dolgozni éjszaka, hogy aztán nappal az egész család együtt lehessen. Aki vigyázott Pannira, megbízhatónak tartották, de már soha többé nem akarják látni.

Tamás a sajtó többi szereplőjének is üzent általunk: nem szeretnének többet beszélni a tragédiáról, a lapunknak adott interjút szánják utolsónak, kérik, mindenki tartsa tiszteletben a gyászukat.

Hirdetés