Ők késeltek tegnap a majálison. A rendőrség a lakosság segítségét kéri!


A rendőrség eljárást indított életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetése miatt Burai Zsolt ellen, valamint garázdaság bűntett elkövetése miatt Molnár István és Oláh Alejandro budapesti lakosok ellen, mert megkéseltek és viperával, valamint boxerrel agyonvertek egy férfit.


Hirdetés

Három férfi hátba szúrt egy férfit május 1-jén Budapest XIV. kerületében az Ötvenhatosok terén. Viperával és boxerrel is ütlegelték a sértettet, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett a bántalmazás során - közölte a police.hu.

A rendőrség a három személy ellen elfogatóparancsot bocsátott ki:

Hirdetés

Burai Zsolt

Burai Zsolt körülbelül 170 centiméter magas, izmos testalkatú, rövidre nyírt hajú, mindkét karja tetovált. A bűncselekmény elkövetésekor fekete nadrágot és fekete kapucnis dzsekit viselt.

Molnár István

Molnár István 165 centiméter magas, zömök testalkatú, kopasz, mindkét karja tetovált. A bűncselekmény elkövetésekor sportcipőt, kék farmernadrágot és fekete pólót viselt.

Oláh Alejandro

Oláh Alejandro 175 centiméter magas, vékony testalkatú, rövidre nyírt hajú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor fekete sportcipőt, fekete melegítőnadrágot és fekete felsőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya kéri, hogy aki a képeken látható férfiakat felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ”Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Hirdetés