Vége! Janicsák Veca elhagyta a gyermeke édesapját


Janicsák Veca hétről hétre felszabadultan szórakoztatja a nézőket a TV2 A Nagy Duett című műsorában Simon Kornél oldalán, miközben párjával, Ábellel már külön utakon folytatják.
A Story magazin eredetileg Janicsák Veca és Ábel esküvőjéről szeretett volna megtudni részleteket, amikor kiderült, hogy az énekesnő már nincs együtt a kislánya apjával. "Minden a legnagyobb rendben van köztünk. Hogy mindig ezt találgatják, annak az az oka, hogy Ábel nem közszereplő, és én nagyon vigyázok rá és a kislányomra is. Tudom, mit vállaltam azzal, hogy énekesnő leszek, de őket nem akarom belekeverni. Nem rejtegetem Ábelt, de nyilvános eseményekre általában nem megyünk közösen" - mesélte a lapnak másfél hónapja Janicsák Veca, amikor a szakításról faggatták. Hogy pontosan mikor mentek szét, arról nem akart semmit elárulni.

Hirdetés

Az okok csak kettőnkre tartoznak." 

Úgy tudni, Veca gyermekének apja, Ábel fotósként dolgozik, és most is aktívan részt vesz a lánya életében. Emma másfél éves, és állítólag nem vette észre az otthoni változást, semmit nem érzékel a szakításból . "Nem állítom, hogy könnyű volt, de elsősorban édesanya vagyok, nekem azt kell szem előtt tartanom, hogy mi a legjobb a kislányomnak."

Hirdetés