Zacher Gábor : " Judit, Önt hányták már le? " 3 embert kapcsolt le a gépekről ma , de van még más is ezen kívül


Egy tényfeltáró műsorban járt utána Péterfi Judit, hogy milyen elképesztően botrányos állapotok uralkodnak Zacher Gábor sürgősségi osztályán. Nézd meg, ezt nem mindenki bírná ki!

Hirdetés

Judit, Önt hányták már le? - fogadta a szürreális kérdéssel az orsság neves, és közkedvelt toxikológusa, Zacher Gábor a műsorvezetőnőt.

Aztán elkezdte bevezetni egy olyan világba, amit nem midneki lát. És nem is mindenki tud róla.

Egy olyan rejtett világba, ahol drogosok, alkoholisták, hajléktalanok napi tragédiák történnek meg úgy az emberrek, mintha mindez természetes lenne. A feltáró jelelgű interjú során sok érdekes dolgot tudhatunk mag magáról a doktorúrról is, de van egy mélyebb, elgondolkodtatób aspektusa is.

Mégpedig az, hogy sajnos nagyon is pontos látleletet ad a magyar társadalom állapotáról.


Ahogyan Zacher Gábor is fogalmaz: az ország mentálhigiénés állapotát nagymértékben javítani kellene. Akkor talán az ő osztályához hasonló osztályok nem lennének tele jelen nélkül nem rendelkező, jövőtlen emberekkel, és haldoklókkal.

Nem egyszerű az élet bent az osztályon, mint ahogyan a videóban is látni fogod. Mégis kitartóan, ha valaki munkaalkoholista, és szereti azt amit csinál, rengeteg emberi életen lehet segíteni.


Hirdetés
Dr. Zacher erre tette fel az életét, és mindennél többe jelent neki, hogy a mocsokban és szennyben - a videóban ugyanis elmondja, milyen bizarr dolgokat húzott már elő mások végbeléből - néha megtaláljon olyanokat, akiknek még nem késő ahhoz, hogy újra sínre tegye az életét.Hirdetés