23 jel, hogy a kedvesed nem tisztel téged. Tennél még valamit a listára ?Ha ehhez hasonló tapasztalataid vannak, akkor a pasid vagy a barátnőd nem tisztel téged. Te mit tennél még a listára?


Számtalan jel utalhat ara, hogy nem a megfelelő kapcsoltban vagy, hogy nem kapod meg a neked kijáró tiszteletet. Ha többet is tapasztalsz a listán szereplő dolgok közül, érdemes elgondolkodnod azon, hogy megéri-e olyan ember mellett lenned, aki nem vesz emberszámba. Azt nem mondhatjuk meg, mit tegyél vagy mit ne tegyél – ezt neked kell tudnod. Az viszont nem árt, ha tisztán látod, mi történik valójában egy kapcsolatban.

1. Gyakran vagy állandóan a hibáidat sorolja


Rendszeresen beszél arról, hogy mit NEM szeret benned.

2. Nem figyel rád


Nincsenek meg a kapcsolatotokban azok az apró figyelmességek, amelyek emberivé, szeretetteljessé teszik. Nincsenek kis, kedves üzenetek például.

3. Nem hallgatja meg, amit mondasz

Ha azon kapod, hogy amíg beszélsz, mással foglalkozik, ha észreveszed, hogy amikor nálad van a szó, ő elkezd tévézni stb., akkor ez annak a jele, hogy nem tisztel téged. Kérdez, de meg sem várja a választ.


4. Rendszeresen félbeszakít

Leint, pisszeg, azt mondja, fogd már be. Esetleg társaságban azzal viccelődik, hogy neked be nem áll a szád. Nem tudod befejezni, amit mondani kezdtél, mert félbeszakít.

Hirdetés

5. Mindig mindennek úgy kell történnie, ahogy ő akarja

Ha megpróbálsz változtatni, akkor addig győzköd, addig gyúrja az agyadat, hogy feladod, és az lesz, amit ő kitalált.

6. Pejoratív beceneveket talál ki neked, és ezeken szólít

Lehet, hogy ezt csupán otthon, négyszemközt teszi, de ez akkor is sértő. A helyzet sokkal durvább, ha mások előtt is így hív.

7. A te munkádat értéktelennek találja

Becsmérlően nyilatkozik róla, vagy egyáltalán nem érdeklődik iránta. Nem kérdezi meg soha, milyen napod volt, nem kíváncsi ara, hogy kikkel dolgozol, milyen feladatokon.

8. Nem becsüli a barátaidat

Miközben rendszerint az ő haveri körével kell lógnotok, az ő barátaihoz jártok.


9. Nem hajlandó találkozni a szüleiddel

Aki két év együttjárás után is mindig úgy szervez mindent, hogy elkerülje a találkozást, illetve két év után sem jut eszébe bemutatni a szüleinek, az nem vesz komolyan téged.

10. Egyszer csak azon kapod, hogy az orrod előtt flörtöl egy másik lánnyal (pasival)

11. Nem támogat a döntéseidben

Nem erősít meg, nem áll melletted. Egyedül kell megküzdened a problémákkal, egyedül kell felelősséget vállalnod, gondolkodni sem hajlandó egy-egy helyzet megoldásán.


12. Nem lehet neki nemet mondani

Egyszerűen nem ismeri ezt a szót.

13. A szex áll mindenek felett

Ez áll a fontossági sorrend első helyén. Ebből azért a 11. pont is következik: az, hogy ha problémád akad, azzal egyedül kell megküzdened.

Ha azt tapasztalod, hogy a szex a legfontosabb a fiúdnak, ráadásul az a lényeg, hogy neki mindig orgazmusa legyen, de a tiéd annyira nem érdekli, akkor már csak az a kérdés, hogy a mi a fenéért vagy még mindig vele?

14. Azzal hülyít hogy nélküle nem mennél semmire

Hiszen nélküle nem érsz semmit.


15. Évek óta szeretőként használ téged, és mindig van valamilyen kifogása, miért nem szakít a másikkal, miért nem válik el tőle

Ezt a helyzetet a legkönnyebb kivédeni: nem kezdj nős/foglalt férfival. Ha pedig már bűvkörébe vont egyikük, és évek óta vele vagy, de semmi jele annak, hogy melletted horgonyozna le, dobd ki. Te is tiszteld magadat!

16. Gyakran lemondja a találkákat

Elhalasztja a randikat, miatta hiúsulnak meg a programjaid. “Nagyon elfoglalt.” Aha…

17. Folyton a telefonját bújja, amikor együtt vagytok

Vagyis a közösségi oldalak, a játékok, a chatelések fontosabbak, mint a kapcsolatotok.


18. Időnként elveszettnek érzed magad a társaságában

19. Soha, semmiért nem kér bocsánatot

Hirdetés

20. Rájössz, hogy hazudozik neked

21. Nem mutatja ki az érzelmeit

Ha szóvá teszed, azt mondja, hogy ő egyszerűen ilyen típus.

22. Nem érzed magad vele egyenlőnek

A véleményed nem számít, amikor lehet, lenyom, te végzed a házimunka nagyobb részét, kizár a szórakozásból és a pihenésből, elvárja, hogy kiszolgáld stb. Úgy érzed, te többet teszel bele a kapcsolatba.

23. Egyszer csak azt érzed, hogy nem bízhatsz benne

Gyanús külön útjai vannak, amelyekről nem számol be, de rossz érzésed lesz tőle. Az ígéreteit nem tartja be. Nem vállal felelősséget azért, amit mond vagy tesz. És például nem nyugtat meg, ha aggódsz valamiért.

Hirdetés