A jó pasik valójában tömeg gyártott celeb replikák. Ugyanaz a haj, az a ruházat, a napszemcsi..Járom az országot és egyre több egyforma, bűn ronda emberkét látok. Ugyanaz a napszemcsi, ugyanaz a celebreplika ábrázat és a nem őszinte, hanem kompenzációs tetkó.
Újabban kötelező a terrorista szakáll és a kocka, keménypofa vagy éppen a kibaszott nyálas fej.

A csajok még mindig sokkal jobbak. Persze ott is elszaporodtak az Instagram korcs style-ok, de még mindig sokkal-sokkal több kulturált, nőies, igényes lányt látok, mint férfi ábrázatú pasit.

Nagyon tisztelem a rendes srácokat, minőségi férfiakat.
És roppantul megvetem azt az undorító, prémiummárkás, műanyag tökű hordát, akik azt hiszik magukról, hogy ők bárkivel, bármelyik nővel megtehetnek bármit.

Milyen férfi az, akinek a falloszához egy 20 millás verda kell, hogy végre rendesen leszo*ák?

Szánalmas dzsásztin bíberek, kokszos söpredékek, ezt tudjátok csak felmutatni a nőknek?
Seftelni, benzinkúton 200 forintos kávéval parádézni, kokainárusokkal pacsizni, balról, záróvonalon előzni?

Ennyit tudtok, ettől vagytok jó pasik? Erre gerjed a kőbuta ku*átok?

Meggyalázzátok a német autógyártás remekeit, telibeszarjátok a férfiak becsületét és kurvákat neveltek a fiatal lányokból!

A magyar bulvár felelőssége az egész, a magyar bulváré, aminek nem nyilvánosság előtt, hanem rácsok közt van a helye azért az ámokfutásért, amit a fiatalsággal tett.

Kivagyi, személyiségzavaros, ki ha én nem kirakatemberek, rommá photosoppolt profilképek, színes kacatok: arany, gyémánt, luxuskégli, V10 és lőfegyver.

Nem olyan vicces már ez a Dopeman világ, elmúlt az a kor, amikor poén volt sitteskedni, mert ma már egy komplett generáció jövője és magyar társadalom úgy alles zusammen látja a kárát.
Munkaerőhiány, képzetlenség, kultúrahiány, rémlik?

Kurvára elegem van ezekből a lányos, facsavart meghúzni nem tudó, ripacscipős kisfiúkból, akiknek van pofájuk takony létükre naiv, törékeny lelkű lányokat megcsalni és fanyalogni, hogy ez sem jó, meg amaz sem.

Kurvára elegem van ezekből a mozgássérült parkolóban béemvével geciskedő, keménykedő legényekből, akik azt hiszik, hogy ők a valakik azon kívül, hogy lehányni való a tevékenységük és a képük is.

Kurvára elegem van azokból a balfasz férjekből is, akik a gyönyörű feleségeiket a gyermekáldás után megcsalják, kurvákkal csetelnek, miközben az asszonyuk a szaros gatyájukat mossa.

Kurvára elegem van ebből szégyentelen, mindenki sztár, mert van egy német fostalicskája pasi hordából, akik egy értelmes mondatot nem tudnak a nő képébe vágni, cserébe minden nőt meg akarnak dugni, csak a randiszámlát fizetni ne kelljen, mert az autóhitelre nem futja ki a pénzből a hó végéig.

Kurvára elegem van azokból, akiknek van pofájuk a husi csajokat a nyomorult haverjaik előtt nem felvállalni, hiszen akinek ennyire fontos egy nyomorult haver véleménye, az akár le is szo*hatná a haverját.

Kurvára elegem van azokból a fiatal taknyokból, akik azt hiszik, hogy nő státusza ki is merült abban, hogy szir-szar sportkocsik mellett 50 kilósan, szívószál lábakkal csücsörítve pózoljon nekik.

Sehol nem vagytok ezekhez a szexis, hurkás csajokhoz képest, soha a büdös életbe nem nőtök fel, ha a celebjeiteket, a csajaikat és a hülye kacatjaikat másoljátok.

Ne rontsátok el ezeket a nőies, érzéki lányokat, ne legyen képetek bármelyiknek is a szívébe tiporni, mert senkik nem vagytok hozzájuk képest, senkik.

Ti meg lányok ne hagyjátok, hogy a divatot ilyen műanyag, kirakatemberek irányítsák, olyan emberek, akik ha egy percig nem posztolják a propellert vagy a négy karikát, maguk alá pakolják a cuccost, a komplexusaiktól.

Legyetek igazi nők, ne eszközök, ne hitvány plasztik babák.
Tartsatok ki, toljátok mindenki képébe a strandon a párnás bikinitestetek, a nagy popsit, a jó hurkás hasit. Egyre inkább ez a menő, a plasztik árfolyama leáldozott, kiszívta a Nap, mállik.
Ezeknek a negyedosztályú srácoknak nem tetszeni kitüntetés lányok, komolyan, annyira nem férfiak, annyira nincs személyiségük és lelkük, hogy kész csőd lenne a barátnőjüknek lenned! Ezeket a pasikat legyártották, a konzumidiotizmus és a marketing melléktermékei. Ezek nem személyek, ezek plakátarcok.
De azért járjatok nyitott szemmel és legyetek nyitottak egy értékes férfi társaságára is.

Fogjátok fel végre:

izgalmas rosszfiúk, csak a filmekben vannak, sok-sok millió dollárét, de ezek itt mind kő kemény komplexusokban szenvednek, folyton csak kompenzálnak, a tükör előtt próbálnak, az igazán rossz fiúkról sosem fogod a „premierben” megtudni, hogy azok.

Ne éljetek Hollywoodban, ne élhetek klisék közt, amit a mai pasik mutatnak az egy nagy átbaszás, nincs köztük kemény, nincs köztük vagány, nincs köztük jó pasas!

Ha mégis, az biztosan nem fog kérkedni ezzel, hidd el soha nem fog!

Maradjatok mindörökké nagybetűs NŐK! Röhögjétek ki a sok ripacsot, akik kifelé élnek és nincs egy nyugodt percük, amikor nem egy kibaszott filmben pózolnak.

Valahol sajnállak titeket lányok, hogy ennyi zacc vesz bennetek körül és ugyanakkor örülök is, hogy sokakban még van tartás és hit ebben a pöcegödör alja világban.

Nem az a jó nő, aki a kamu ripacsoknak tetszik, az a jó nő, aki talál egy férfit, akivel szerelemben, tiszteletben, kölcsönös megbecsülésben boldog lehet..

Csaba

Ui, a rossz arcokat nyugodtan küldjétek hozzám, a fogadóórák száma megnőtt..