Akik forró nyárra vágytak, nekik rossz hírünk van. Alig lesz látható a nap nyáron, eső annál inkább

EGY-EGY ZÁPOR KIALAKULHAT

Szerdán még helyenként számíthatunk lokális záporok kialakulására, kezdetben a déli tájakon, délután keleten, északkeleten zivatarok is lehetnek. Többfelé élénk lesz az északnyugati szél, melyet zivatarok környezetében erős lökések is kísérhetnek. Napközben 22-27 fok között alakul a hőmérséklet, a zivatarokat követően felfrissül a levegő. Gyenge hidegfronti hatás.


Hirdetés

Kissé szeles nyári idő Csütörtökön kezdetben még keleten alakulhat ki egy-egy zápor, esetleg zivatar, majd napközben már sok napsütésre, csapadékmentes időre van kilátás. Többfelé élénk, északkeleten erős lehet az északnyugati szél, mely mindenhol mérséklődik a délután folyamán. Hajnalban 8-14, napközben 24 és 28 fok közötti értékeket mérhetünk.

 Pénteken a napos időszakokat időnként felhők zavarhatják meg, de csapadék ezen a napon már nem várható. Északnyugaton feltámadhat a délies szél. A legmelegebb órákban 26 és 31 fok között alakul a hőmérséklet. Szombatra egy gyenge hidegfront hozhat feltámadó északnyugati szelet, de csak elszórtan alakulhat ki egy-egy gyenge futó zápor. A legmagasabb hőmérséklet 25 és 31 fok között alakul. Vasárnap száraz idő valószínű, helyenként megerősödő északias széllel, 24-29 közötti maximumokkal.


Hirdetés
Hosszú távú előrejelzés, amelynek 30 %-os a valószínűségi aránya .Hirdetés