Balázska kiborította az ebédet, édesanyja úgy hasba rúgta, hogy leszakadt a lépe

Hasba rúgta gyerekét egy volt küzdősportoló asszony, mert az ovis kisgyerek egy kiránduláson kiöntötte az ételt.Ép ésszel felfoghatatlan dolgot tett kiskorú gyermekével egy verőcei asszony. A nő egyedül nevelte kisfiát, azonban ezután összejött új szerelmével, akivel közös gyermekük is született. Az új baba megszületése után saját kisfiáról azonban szinte megfeledkezett: a kicsivel rideg volt, elutasító, az óvodába is mosdatlanul, elhanyagoltan kezdte hordani, volt, hogy évszakának megfelelő ruhát sem adott rá, ehelyett csak az új, közös gyermekkel törődött.

Hirdetés

Egy nap a család kirándulni ment, ahol a kisfiú véletlenül kiöntötte az ebédet. A rettegő gyerek megpróbálta eltüntetni a nyomokat a fűben, azonban anyja észrevette. A korábban versenyszerűen küzdősportoló asszony olyan dühbe gurult ettől, hogy nagy erővel hasbarúgta a gyermeket.

A fiúcska a nap folyamán ugyan egyre rosszabbul lett, de kórházba csak másnap vitték, ahol kiderült: életveszélyes állapotban van, leszakadt a lépe. A gyerek ezután a nagyszülőkhöz került, az anya ellen pedig kiskorú veszélyeztetése és életveszélyt okozó testi sértés miatt emeltek vádat.

szerző: www.blikk.hu

Hirdetés