Berki: Pamelával le kell ülnünk beszélgetni, mivel kiderült valami Ázsiában..

Ahogy azt már korábban a Blikk megpendítette, úgy tűnik, valóra vált: elmarad a régóta várt frigy. Két héttel a nagy nap előtt Berki Krisztián és Hódi Pamela lefújta az esküvőt.


Legalábbis erről adtak hírt – egyszerre – a Facebook-oldalukon.

Hirdetés

„Szeretnénk megelőzni a találgatásokat és bejelenteni nektek, hogy Pamelával közösen úgy döntöttünk, nem tartjuk meg a július 1-jére kitűzött esküvőnket. Továbbra is együtt élünk és együtt neveljük kislányunkat, Natit. Közszereplőként tisztában vagyunk vele, hogy miután kamerák előtt éljük a mindennapjainkat, álszentség lenne azt kérni, hogy ezúttal ne érdeklődjetek a családunk iránt, de jelen helyzetben mégis azt kérném, hogy tartsátok tiszteletben döntésünket” – olvasható Berki változata a közösségi oldalon.

Krisztián a közelmúltban már sokat sejtetően nyilatkozott a közelgő eseményről, és már akkor is felmerült a kérdés: lefújják az esküvőt? Az Ázsia Expressz forgatása után a közelmúltban hazatérő Berki először a FEM3 műsorában utalt rá, olyan változásokon ment keresztül ázsiai útján, amely kihatással lehet a jövőjére is.

– Rengeteg változás van a lelkemben, és Pamelával le kell ülnünk, beszélgetnünk kell egy óriásit. Kiderült számomra, hogy bizonyos szempontból elveszítettem azokat az elveket, amelyek sok mértékben befolyásoltak és sikeressé tettek. Ezt most Ázsiában visszakaptam – magyarázta Berki.


Hirdetés
A férfi és Hódi Pamela kapcsolata korábban sem volt zökkenőmentes, egy ideig külön is éltek, aztán újra egymásra találtak. Krisztián ezután kérte meg a modell kezét, ám az esküvő évekig lógott a levegőben. Végre kitűzték a július 1-jét, ám a célhoz közel mintha újra megtorpantak volna. Pedig információink szerint már a helyszínt is kiválasztották, egy Nyíregyházához közeli kastélyban mondták volna ki a boldogító igent – míg a he­lyiek arról is pletykáltak, Szabó Zsófi múlt augusztusi álomesküvőjének helyszíne is a célkeresztben volt.

– Nehéz és elgondolkodtató napjaim vannak – mesélte nemrég a Mokkában Hódi Pamela. – Hála istennek, a gyerek ebből semmit nem vesz észre, hiszen vagyok annyira maximalista, csak azzal törődöm, hogy a lányom boldog legyen, és jól érezze magát mindennap.

Természetesen kerestük az érintetteket, miért fújták le az esküvőt, ám lapzártánkig nem reagáltak.

Egyszer már meghiúsult


Hirdetés
Először 2014-ben, az Édes élet kamerái előtt próbálta meg feleségül venni Hódi Pamelát Berki Krisztián, a menyasszony azonban az oltár előtt nemet mondott. Az akkor nyolc hónapos terhes kismamát váratlanul érte a ceremónia, párja ugyanis titokban szervezte meg egy Duna-parti étteremben.