Bezárták a tetőtéri szobába a beteg kisfiút , a hőség miatt elhunyt! Pomázon az emberek nem akarják elhinni, hogy ez megtörtént


Meghalt egy 18 éves fiú Pomázon, akit a szülei egész napra a tetőtéri szobájában hagytak.

A fiú a Tények információja szerint súlyos fogyatékossággal élt, járni sem tudott.


Hirdetés
Úgy tudják, szülei reggel és délután néztek rá, ekkor vették észre, hogy nem lélegzik. A rendőrség vizsgálja, hogy a hőguta vagy a betegsége okozta a halálát.


Délután néztek csak rá, akkor vették észre, hogy a fiú már nem lélegzik. Hívták a mentőket, majd a helyszínre a rendőrök is kimentek. A kis szoba ablaka és ajtaja egész nap zárva volt, a beteg fiú pedig hosszú órákig nem kapott inni. Így felmerült a gyanú, hogy kiszáradt.

A pomázi házhoz kiérkező orvos nem tudta pontosan megállapítani a halál okát, de valószínűsítette hogy a fiú hőgutát kapott. A boncolás ad majd választ arra, hogy a súlyos betegsége vagy a nagy melegben történt kiszáradás, illetve mindkettő okozta-e a halálát.

A szomszédok szerint, a család gondosan ápolta a fiút, aki születése óta beteg volt. Mint mondták nem nagyon látták az utcán, volt aki csak gyerekként látta utoljáta a tinit. A megyei rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálják a haláleset körülményeit.


Hirdetés


Hirdetés