Büntetésből műanyag dobozba zárta a 10 éves kisfiút ez a nő. A fiú reggelre elhunyt

A kisgyermek nem bírta a brutális hőséget és az oxigénhiányt - reggelre elhunyt.

Szinte elképzelhetetlen, milyen szenvedést kellett átélnie az arizoniai Ame Dealnek, mielőtt meghalt: unokatestvére és annak férje ugyanis egy műanyag tárolóba zárta éjszakára, és kitette az udvarra. Mindezt tették azért, hogy megbüntessék: a tízéves kislány ugyanis elcsent egy jégkrémet.


Hirdetés
Noha az eset még 2011 júliusában történt, az unokatestvért, Sammantha Allent csak a héten találták bűnösnek. A vád halálbüntetést kér a 28 éves kegyetlenkedőre. A tárgyalás egyik központi kérdése egyébként az volt, hogy a nő szólt-e a férjének, John Allennek, hogy az esti büntetés után éjjelre engedjék kis a tízéves kislányt, vagy sem. A férj tárgyalása augusztus 7-én kezdődik - írja a New York Daily News.


Sammantha Allen egyébként a hatóságoknak azt vallotta a nyomozás kezdetén, hogy a kis Ame Deal minden bizonnyal maga zárta be magát a dobozba, miután rejtekhelyet keresett a késő esti bújócskázás alatt.

Hirdetés

Nem a halálához vezető kegyetlen büntetés volt az egyetlen, amit Ame-nek át kellett élnie: mind apját, mind nagymamáját bűnösnek mondták ki gyermekbántalmazás miatt, valamint nagynénje (a most bűnösnek talált Allen anyja), Cynthia Stoltzman - aki a kislány törvényes gyámja volt - is 25 évre rácsok mögé került a gyermek ellen elkövetett bűnei miatt. Az incidens előtti időben például állítólag a fürdőszoba padlóján kellett aludnia a gyermeknek - a gyámhatósághoz ennek ellenére egészen a halálesetig egyetlen bejelentés sem érkezett.

Hirdetés