Egy idős házaspár ellopott 1,6 milliót Gábortól, de a biztonsági kamera mindent felvett. " Kedves " házaspár.. lebuktak!


Elloptak 1,6 milliót, de "visszaadták"

Fedina Gábortól a múlt héten az Árkádban ellopták az övtáskáját, benne 1 millió 600 ezer forinttal, útlevéllel, egyéb okmányokkal, lakáskulccsal és slusszkulccsal.
Miközben tárgyalt, az övtáskát a maga mellett lévő székre tette, miután távozott, pár méter megtétele után észre vette, hogy mindent magához vett, de a táskát ott felejtette. Visszarohant, az övtáska azonban eltűnt. Megkérdezett egy idős házaspárt, a pincéreket, pultosokat, senki nem látott semmit.

Hirdetés
Gábor ismerősének, Bernadett Solyanak a kérésére mi is többször megosztottuk, hogy aki tud valamit, jelentkezzen, 100 ezer forintot kap a nyomravezető!
Később, miután a biztonsági kamera felvételét megnézték, kiderült, hogy az idős házaspár lopta el a táskát, akik pár nappal később visszatértek a helyszínre! Persze nem azért, hogy visszavigyék a lopott dolgokat.
Gábor szerencséjére, tízezer forint híján meglett mindene!

A szerencsésnek mondható férfi az alább köszönetet posztolta:
"Sziasztok! Mèg egyszer szeretnèm megköszönni mindenkinek a segítsèget, különösen a Rozmaring Étterem ès a Magyaros Étterem dolgozóinak a gyors nyomravezetèsèrt ès a nyomozò hatòsàgoknak, az, hogy szinte hiànytalanul minden, a pènz, az irataim, kocsikucsom megkerült, nekik köszönhetö, igy megilleti őket a nyomravezetői dìj, amit örömmel adtam àt, pontosan 100000 Ft-ot .
Szèp napot mindenkinek! "

Hirdetés