Elkötöttek, de mégis terhes lettem. Mit tennél a helyemben?Bővebben lent

Szép estét!..egy nagy kérdéssel fordulok önökhöz...22 évvel ezelőtt átestem egy sterilizációs,petefészek elkötés műtéten mivel mindkét fiam császárral született,bár nem én kértem..de ez most nem lényeges..hanem az..hogy én már évek óta nem védekezem,mivel hogy tudom hogy 100 százalékosan nem leszek terhes..eddig működött is 22 éven át..de most valami nem tetszik nekem...kb három hete a párommal szintén nem védekeztünk,mert ugyebár én biztos voltam a dolgomban..mint mindig..csak sajnos azóta késik a menstruációm..kb pár napja hányinger,szédülés..a tünetek egy terhességre utalnak..de gondoltam eddig hogy az kizárt..én nem lehetek az...tesztet még nem csináltam..de ha még néhány napig igy marad..akkor meg teszem..aminek szerintem a pozitiv eredménye egyenlő a nullával...esetleg létezhet olyan hogy az idő múlásával ott az a kötés gyengült..vagy változhat ott valami?.

2 héttel később újra írt a hölgy, és kiderült, hogy terhes! Az orvos megvizsgálta, és orvosi csodaként írta le az esetet.

Egy apró hegen kívül semmi jele nincs annak, hogy itt 22 éve mi történt. A test most sem hazudtolta meg önmagát! A fogainkon kívül minden szervünk, minden sejtje képes önmagát meggyógyítani !