Ez az olaj egyszer az életed is megmentheti! Tarts belőle otthon erre az esetre

A kanadai Rick Simpson egy mosolygós és energikus 64 éves férfi, aki nagyon sok mindenen ment keresztül életében. Néhány évvel ezelőtt, amikor az orvosok elmondták neki, hogy nincs gyógymód a rákos megbetegedésére, Rick késztetést érzett, hogy öngyilkosságot kövessen el, de komoly gondolkodás után úgy döntött, hogy terápiába kezd kenderolaj segítségével.

Rick meggyógyította magát, és az összes állami intézmény ellenkezésének dacára mégis úgy döntött, hogy tapasztalatait megosztja más emberekkel, akiknél szintén daganatot diagnosztizáltak.

Hirdetés

1997-ben egy kazán javítása közben lezuhant, és súlyos fejsérülést szenvedett. Az orvosok felírtak neki néhány gyógyszert, de fájdalmai folyamatosan növekedtek. Amikor Rick már nem bírta a fájdalmat, szembe kellett szállnia öngyilkos késztetésével. Az orvosok feladták a gondolkodást, nem volt gyógymód az állapotára.

Aztán Ricknek eszébe jutott, hogy egy rádióműsorban hallotta, ahogy elmagyarázták, hogy a kenderolaj képes gyógyítani a különböző betegségeket. Elhatározta, hogy szerencsét próbál, és minden este fogyasztani kezdte a kenderolajat. Az eredménye hamarosan láthatóvá vált, és egészen meglepő volt. A fájdalom elmúlt, képes volt újra normálisan aludni, és minden egészségügyi problémája eltűnt.

Hirdetés

Egy idő után Ricknek egy másik problémával kellett szembenéznie. Észrevette, hogy egy anyajegy kezd nőni a jobb szeme sarkában, és az orvosok ezt bőrráknak diagnosztizálták. Amikor megint nem volt más gyógymód, Rick úgy döntött, hogy ismét megbízik a kenderolajban. Egy darab gézt áztatott be kenderolajba, és azt tette közvetlenül az anyajegyre. Alig négy nap alatt az anyajegy és a daganat is eltűnt.

Miután az orvosok nem engedték neki, hogy kendert használjon, mivel úgy gondolták, hogy az nem segít neki, Rick elhatározta, hogy saját maga fogja termeszteni, és elkezdett kenderolajat készíteni. Maga volt az első páciens, akin kipróbálta az orvosságot, és bemutatva előnyeit eddig több mint 5000 embert gyógyított meg világszerte.

Rick az olajat ingyen adja, mert tényleg segíteni akar az embereknek, akik rákkal küzdenek. A mai napig több gyógysszergyártó cég milliókat ajánlott neki az együttműködéséért, de Rick csalódást okozott mindegyiküknek.

"Miért kellene az embereknek fizetni a drága gyógyszerekért, ha ingyen tudok adni nekik," mondta Rick.

Orvossága hatékonynak bizonyult nem csak rák esetében, hanem súlyos fájdalmak, leukémia, ízületi gyulladás, cukorbetegség, asztma, fertőzések, gyulladások, égési sérülések, krónikus fájdalom, pikkelysömör, fekélyek, anyajegyek, szemölcsök és hasonló problémák kezelésében.

Rick szakértői tanácsokat kapott neves orvosoktól, akik elmondták neki, hogy az általa készített kenderolaj valójában gyógyítja a szorongást, a depressziót, a szklerózist, és szabályozza a vérnyomást.

Rick Simpson weboldala: http://phoenixtears.ca/


Hirdetés