Ezért csukják le Lakatos Brendont. Megszereztük a vádiratot

Sokan azt hitték, hogy a cigiztetésért ültetik le , de a vádirat szerint ennek ehhez semmi köze az esetnek. A kiskorú gyermek veszélyeztetésért a kisbaba édesanyyját vették elő a hatóságok. Lakatos Brendont, azaz polgári nevén Lőrinczfalvi Gusztávot az életveszélyes testi sérülés okozásáért fogják pénteken leültetni egy időre.

Hirdetés
Mint ismeretes a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. december 12-én 19 óra 50 perc körüli időben egy Budapest VII., Dohány utcai söröző előtt egy férfit bántalmazott, egy másikat pedig egy késsel megsebesített, aki nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A tettes elmenekült a helyszínről. A rendőrség a férfi megtalálásához a lakosság segítségét is kéri. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Lőrinczfalvi Gusztávot felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-8100 telefonszámot
Forrás: https://kuruc.info/r/1/152569/

Nézzük csak a vádirat részletét

Hirdetés


És mint kiderült Előzetesbe kerül vissza Gusztáv, egészen addig, amíg a bíróság el nem dönti, hogy mi lesz a büntetése. Ez a jelenlegi elhúzódó ügyek hosszadalmas várakozása végett akár 2-3 év is lehet. Azután, ha meg van az ítélet, akkor a letöltendő büntetésből levonják az előzetesben töltött időt. Ha felmentik, akkor pedig az előzetesben töltött idő elvész.

Hirdetés