Fejenként 10-12 ezret fizetnek a Fideszre szavazóknak

 A kisebbségi szavazatok miatt kötött megállapodást Orbán Viktor Farkas Flóriánnal - a Jobbik szerint.


A párt országgyűlési képviselője azt mondta, belső információkból úgy tudják, a kormánypárt a jövő évi választásokon minden roma szavazatért 10-12 ezer forintot fizet majd. Apáti István szerint ez választási rasszizmus, ugyanis a kormánypártok csak az olcsó szavazatok miatt tartják fontosnak a kisebbsége . Hozzátette, pártjuk a lehetséges választási csalásokat kivizsgáltatja.

Hirdetés

"Belső információink szerint a 2018. évi országgyűlési választásokon 10-12 ezer forint közötti összeget kívánnak fizetni igazolt roma szavazatonként.

Tehát ha adott kisebbségi szavazók például telefonnal készített fotókkal bizonyítják majd, hogy a Fidesz-KDNP-re és az ő jelöltjeikre szavaznak majd, akkor 10-12 ezer forint üti a markukat. Ez nem más, mint a választás rendje elleni bűncselekmény, választási csalás gyakorlatilag, és az ország kormányfője ehhez nyújt komoly segítséget.Hirdetés
Nagy bajban van a Fidesz, láthatóan megvásárolt roma szavaztok nélkül már a feles többségű győzelmet sem tudják elképzelni, és ez az egyszerű oka annak, hogy miért hagyják Farkas Flóriánt futni" - fejtette ki Apáti.
Hirdetés


Hirdetés
Forrás: Hír TV