Hófehér koporsóban temették el a negyedikről kizuhant Pannit (†3)

 Nincs fájdalmasabb, mint amikor a szülőnek kell eltemetni gyermekét. Anasztázia és Tamás egymás kezét szorítva, könnyek között álltak imádott kislányuk koporsója fölött: a pár a napokban megkapta Panni (†3) testét, így eltemethették a negyedik emeleti lakásból kizuhant csöppséget.


Hirdetés
– Az anyuka kétszer is rosszul lett, nem bírta elviselni a lelki terhet – mondta Száva Vince, aki szintén részt vett a kislány búcsúztatóján. – Rengetegen elkísérték Pannikát az utolsó útjára. A gyászoló szülőkön kívül ott voltak a kislány közeli és távoli rokonai, valamint a család barátai is, akik mind a rajongásig szerették a picit – mondta megrendülten a családot pártfogoló ÉKE jogvédő egyesület elnöke.


A szakember szerint a temetés után még mélyebb gyász következik.


Hirdetés
– A temetésig az életben maradt családtag lelkileg jobban tartja magát, és a végső búcsú után jön el az érzelmi mélypont – magyarázta Makai Gábor szakpszichológus. – Felerősödnek a negatív érzések, a fájdalom és a hiányérzet. Egy érzelmi bomba robban a gyászoló lelkében, ami jelentkezhet akár dühkitörés formájában is. Ez egy pontig természetes és nem patológiás állapot.


A kis Pannit egyedül hagyta keresztanyja a negyedik emeleti lakásban, onnan zuhant ki a gyerek
Mint megírtuk, mivel a szülők éjszakai műszakban dolgoztak, Panni keresztanyját kérték meg, hogy amíg hazaérnek, vigyázzon a kislányra. A nő azonban eljött Tamásék albérletéből, és magára hagyta a gyereket. A pici fölébredt, és mivel nem talált senkit­ a lakásban, nagyon megijedt, felvette gumicsizmáját, és való­színűleg először az ajtón próbált meg kimenni a lakásból. Mivel az zárva volt, egy széket húzott a tetőtéri ablakhoz, ahonnan a mélybe zuhant. Amikor a szülők hazaértek,­ nagyon megijedtek, hogy sehol nem találják Pannit, ám elő­ször csak arra gondoltak, hogy biztos elbújt valahova a kislány. Ekkor azonban szinte­ egyszerre a nyitott ablakra pillantottak, az apuka lerohant a ház elé. Pannit a betonon találta meg, felkapta és vitte a negyediken lévő lakásba. Az anyuka közben hívta­ a mentőket, akiknek még sike­rült a gyerek újraélesztése, így­ kórházba szállították. Ott azonban a kicsi örökre elaludt. A rendőrség egy 25 éves nőt, in­formációink a keresztanyát gya­núsítják a tragédia kapcsán.


Hirdetés
szerző: blikk.hu