Kiderült, hogy trombita réz nyakláncokkal " menőzik " a gyereket bagóztató srác

Egy közeli ismerőse nyilatkozott egy ismert hírportálnak, melyet lejjebb közlünk. Vicces, hogy előadja magát, közben értéktelen vackot hord a nyakában.


Hirdetés
" Annyit szeretnék hozzáfűzni a Lakatos ügyhöz, hogy mind a két nyaklánca hamis. Tudni illik, ezek egyszerű trombita rézből készült úgynevezett román arany. Azért román arany a neve, mert Romániából indult el az a csalás, amikor magyarokat vertek át, hogy arany ékszert próbáltak adni benzinért cserébe. A szitució egyszerű volt.. Bálna mercivel álltak az út szélén, és stoppoltak. Akik megálltak azoknak elsírták, hogy a kocsi leállt, kifogyott a benzin, de nincs náluk pénz, de a nagy értékű arany nyakláncukat szívesen odaadják a szorult helyzet miatt bolti ár feléért. A szerencsétlen aki elhitte a történetet, több százezer forinttal lett rövidebb, amikor pár nap múlva bezöldült a bőre a trombita réztől, ami egyébként első ránézésre hibátlan aranynak tűnt.


Hirdetés
Na Brendon, ha bezöldül a nyakad alatt a trombita réztől, ne felejtsd el lemosni, hogy a live videókba ne látszódjon a zöld csík.  "


Oltári jó, én is mindjárt nyomtatok vagy 400 darab 20 ezrest, és elkezdem live videóban számolgatni :)Hirdetés