Kiszökött a kutyánk, de megtalálták a állatvédők, akik betették a kocsi csomagtartójába, és be is takarták, 39 fokban mindezt.. RIP kiskutyám

Marjanucz Natália kifakadt a közösségi oldalon, és leírta a véleményét az állatvédőkről, akik megtalálták az elszökött kiskutyát, majd beteték a csomagtartóba, és betakarták. 38 fok volt odakint, a csomagtartóban 50-60 fok körüli hőmérséklet uralkodott.


Hirdetés
Koszonom szepen a szegedi allatvedoktol, hogy FELULBIRALJAK egy ALLATORVOS szakvéleményét.
Koszonom a sok élményt amit itt kaptam.
En ezennel kilepek innen nem kérek ebből az állatvédelemből!!!
Szegyen gyerekek ami itt megy
Nem mondom hogy nem segitettektek sok allaton, erotolon felul, de ez hogy egy KUTYÁT BERAKTOK A KIB******* CSOMAGTARTÓBA BA*****EG 38FOKBA ÉS BETAKARJÁTOK EZ K*** nagy ABSZURDUM! nyugodtan kipróbálhatjátok a suzuki csomagtartóba kaptok e takaróba levegőt!!! 15rohadt percet birjatok ki benne!!! Aztán lehet ugatni! Majd én is felulbiralom az orvos szakvelemenyet!!!! A kutya nem kutyagolt egésznap de ti biztosan tudjatok!!!!!!!! Zsolti jobban szerette a kutyát mint bárki itt köztetek! Én tudom én láttam NEM TI!!!!!!!!!!


Hirdetés
EGY ROSSZ KIBASZOTT SZAVATOK NEM LEHET EFFELŐL!!!!!!! Persze nyugodtan meglehet kovezni amiert kiszokott kurvara tisztaba vagyunk vele de ra 2percre mar a nyomaba volt!! Ha ti TI 2EN NEM FOGJÁTOK MEG AKKOR MÉG ÉLNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szivesen kuldok privatban fotot a kutya megmeredt 50fokos testéröl a ladaban takaróban!!! De gondolom a képek hazudnak!!!! Meg mi is. Hát legyen igy de remélem ti sem tudtok nyugodtan aludni ahogy mi sem.gratulálunk.
Nyugodj békében drága Röfink. 😓😔😢😢😢😢😢😢😢
En csak azt kivanom hogy legyen olyan jó életed mint amilyen a Zsoltival lehetett volna! Ne fájjon semmi! Légy boldog az örök vadászmezőkön. Sosem feledünk drága röfögösünk!


Hirdetés