Magára robbantotta a házát ez a férfi, azonban túlélte, viszont 8 évre börtönbe kerülhet


Félre értés ne essék, nincs semmibaj azzal, hogy túlélte, de gondolom azért robbantotta magára a házat, mert szeretett volna az életének véget vetni.

Kinyitotta a gázcsapot, és berobbantotta a kiáramló gázt. A testének 49 százaléka megégett, most közveszélyokozásért áll bíróság elé.


Hirdetés

A Győri Járási és Nyomozó Ügyészség közveszélyokozás bűntette miatt emelt vádat egy férfivel szemben, aki tavaly nyáron szándékos robbanást idézett elő saját házában egy Győrhöz közeli faluban. A 49 éves férfi a családi házában kinyitotta a gázcsapot, majd a kiáramló gázt egy öngyújtóval meggyújtotta. A gáz kétszer is berobbant.

A robbanás következtében a ház felső szintje kigyulladt, az ablakok kitörtek, a repeszek és üvegszilánkok a szomszédos házak udvarába, az udvarok egyikén lévő homokozóba, trambulinba, kapuba és a házak oldalába csapódtak. A házban tartózkodó férfi testfelületének 40-49 %-át érintő égési sérüléseket szenvedett. A robbanással érintett ház több helyisége teljesen kiégett. A tettéért 2-től 8 évig terjedő szabadságvesztést kaphat.

via: www.blikk.hu

Hirdetés