Már a zuhanás előtt meghalt? Furcsa fordulat a kiesett kislány ügyében

Újabb kü­lö­nös rész­le­tek de­rül­tek ki arról a haj­nal­ról, ami­kor a 3 éves kis­lány ki­zu­hant az ab­lak­ból...
 
"Rejtélyek sora övezi az utolsó perceket. A szülők sem értik, hogyan fordulhatott elő, hogy a kicsi este még pizsamában volt, ám amikor megtalálták, kis csizmája és utcai ruha volt rajta" – kezdte Száva Vince, a családnak segítő ÉKE jogvédő egyesület elnöke.

Hirdetés

"Mivel Anasztázia és Tamás soha többé nem akar a kereszt­anyával, akire a kislányukat bízták, beszélni, így nem tudjuk, hogy a nő öltöztette át a picit, vagy magától vett fel ruhát, miután egyedül felriadt. A gyászoló család másik nagy fájdalma, hogy nem tudják a temetést intézni: még mindig nem kapták meg az engedélyt és gyermekük testét.

Valószínűleg rengeteg vizsgálatot végeznek, a rendőrségnek biztosan kell tudnia, hogy a zuhanásba halt-e bele, vagy netán előtte evett valamit, ami akár fulladást is okozhatott.

Hirdetés
- mondta Száva a Blikknek.
Sajnos az is benne lehet a pakliban, hogy a zuhanás előtt meghalt a kicsi, és ki dobták , nem pedig kimászott. Ha ez beigazolódik, akkor jelentős fordulatot vesz az egész ügy .

A szülők továbbra sem képesek belépni a tragédia helyszínére.

Panni szülei a kislány keresztanyjára bízták gyermeküket, amíg ők dolgoztak, ám a nő egyedül hagyta a picit, aki kizuhant negyedik emeleti lakásukból. Panni a kórházban meghalt.
Hirdetés