Megállította a Rendőr, és olyat tett, amit talán még egyetlen Rendőr sem.


Az RTL híradó adott hírt arról, hogy a Békés megyei férfi épp a szokásos útját tette meg, amikor megállította a helyi rendőrség.

László először nem értette, miért állították meg, de amikor a rendőr rámutatott az autó sötétített ablakaira, rögtön tudta. Az első ablakok sötétebbek voltak a megengedettnél.

Hirdetés

A férfi már felkészült arra, hogy megkapja a bírságot, amikor rendőr hangokat hallott a hátsó ülést felől. A rendőr kinyitotta a hátsó ajtót, és László hároméves lánya mosolygott rá vidáman.

Gyerekülés nélkül utazott.

– Megkérdeztem, hogy miért gyerekülés nélkül utaznak. Nem biztonságos egy háromévessel így utazni, mondja a rendőr,  majd folytatja: Ekkor észrevettem, hogy könnyek szöktek a szemébe. Elmondta, hogy nem engedheti meg magának, mert nemrég olyan váratlan események történtek, amelyek nagyon sokba kerültek.

A rendőr pontosan értette a helyzetet, mert ő maga is nehéz anyagi körülmények között élt, mielőtt rendőr lett volna. Azonnal eldöntötte, mit fog tenni.

Tamás megkérte Lászlót, hogy kövesse. Elmentek a legközelebbi gyermekáruházba, és a Rendőr egy új gyerekülést vásárolt a kis Brigittának!


Hirdetés
László hihetetlenül hálás volt, ezért felvette a kapcsolatot a legközelebbi hírcsatornával, hogy minél többen tudjanak a tisztességes Rendőr jócselekedetéről.

Így került az ügy az RTL híradóhoz, aminek hatására Lászlót becsület érdemrendbel tüntették kis a Békés megyei Rendőr főkapitányságon.

Sok sok ilyen Rendőrt, és a világ egy szebb hely lesz !Hirdetés