Súlyos a vád! Csak ezért van együtt Berki Krisztián és Hódi Pamela?


 Míg Hódi Pamela képei arról árulkodnak a legnagyobb közösségi oldalon, hogy dúl a szerelem közte és kislánya, Natasa Zselyke édesapja, Berki Krisztián között, a férfi azt állította egy napilapban, hogy külön élnek.

Hirdetés

Visszatért a TV2 közkedvelt műsora, az Édes Élet, és ezzel ismét betekintést nyerhetünk Berki Krisztián és Hódi Pamela életébe. Az előző szériában végigkísérhettük Pami terhességét és azt, hogyan fulladt kudarcba kapcsolata az önmagát tökéletesnek tartó celebbel. A műsort követően azonban egyre több olyan képet posztolt a fiatal anyuka saját közösségi oldalán, melyek arról tanúskodtak, hogy még mindig ott a szikra kettőjük között. Kettesben, kislányukat, Natasa Zselykét otthon hagyva mentek nyaralni is, és azóta ismét gyakran együtt mutatkozik Pamela és „a berki”.  Igaz, sokak szerint azonban csak azért hogy minél többet szerepelhessenek és még több pénzt keressenek

Hirdetés

De a kegyetlen kritikusok már nem csak a sztárpárt, hanem kislányukat is kikezdték – szülein keresztül. Pamela ugyanis a minap olyan képet mutatott meg a közösségi oldalon, amelyen hármasban sétálnak, és a kétéves Nati a babakocsiban üldögél. Több sem kellett azoknak, akik nem szívlelik a Berki-családot, máris arról írogattak, hogy egy ekkora gyereknek már a saját lábán kellene sétálnia! Szerencsére Pamela nem szívbajos, higgadtan fogadta az őt és kislányát érő támadásokat. Általában vissza szokott szólni az őt bírálóknak, de rajongói gyakran előbb veszik védelmükbe, mint ahogy reagálni tudna a beszólásokra. Mint ahogy most is. Az őt védők szerint egy hosszabb sétánál egyáltalán nem baj, ha egy ekkora gyermek a babakocsiban ül, mivel még nagyon hamar elfárad. és olyankor a szlők cipelhetnék a kicsit... Így viszont mindhármuknak pihentető program a közös séta.

Hirdetés