Személyesen a miniszternek írt levelet Győzike. Ezen besírtok

Kikészíti Gáspár Győzőt (43) az ellene folyó nyomozás. A showman végső elkeseredésében papírt és tollat ragadott, Orbán Viktor (54) miniszterelnökhöz fordult segítségért.
Hirdetés
„Nem mint Győzike, nem mint showman, emberként szólítom meg Önt és kérem a segítségét” – kezdődik Gáspár levele, amelyet abban a reményben adott postára, hogy segítséget kap az általa koncepciós ügyként megnevezett eljárásban.

Mint ismert, Gáspárt sikkasztással és költségvetési csalással vádolja a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), hónapok óta nyomozás folyik ellene, legutóbb közel 200 millió forintot vittek el a lánya tulajdonában lévő széfből.

Hirdetés

Polt Péter is számíthat egy borítékra/Fotó:MTI -Krizsán Csaba
– Úgy gondoltuk feleségemmel, Beával, nem keresünk ügyvédet, hogy fogalmazza meg a levelet, hanem mint őszinte családapa és asszony írunk, szívhez szólóan – magyarázta lapunknak Győző, aki a borítékok tartalmától reméli, hogy jobbra fordul a sorsa. – Elküldtük Orbán Viktornak, Áder János köztársasági elnöknek, Trócsányi László igazságügyi miniszternek, Polt Péter legfőbb ügyésznek és a belügyminiszer úrnak, Pintér Sándornak. Tiszta lélekkel és szívvel írtam ezt a levelet, mert elég volt, hogy a Gáspár családot a padlóra tették. Húsz éve vagyok a pályán, soha nem kértem segítséget, most viszont elvették a lelkünket, az életünket, az igazságunkat, itt az ideje, hogy felszólaljak!

Itt egy kis részlet a levélből :Hirdetés