Titkot fecsegett ki Sarka Kata kislánya a pénzügyi helyzetükről
A 30 éves híresség igazán büszke lehet magára, hiszen rengeteget dolgozik saját vállalkozásában, szépségverseny szervez, modellkedik – és még két gyereket is nevel egyedül! Természetesen utóbbi is sok feladatot ad Sarka Katának, aki gyakran posztol közösségi oldalán arról, hogy ő vitte vagy épp hozta el a gyerekeket az iskolából, és otthon is ő foglalkozott velük.

Hirdetés
Ám Kata szerencsés, mert nem teljesen egyedül kell megbirkóznia a gondokkal, két asszony is segítségére van a mindennapokban. Ezzel kapcsolatban maga a szép anyuka szólta el magát a TV2 Bumm! című vetélkedőjében, ahol Szandi arról mesélt, hogy férjével egymást segítve és erősítve koordinálják nagycsaládjuk életét. Mivel Kata tavaly nyáron összecsomagolta magát és gyerekeit és elköltözött a férjével, Hajdú Péterrel közös otthonukból, neki kell egyszerre anyja és apja lennie kislányának, a 7 éves Noncsinak és a 6 esztendős Dávidkának.


Hirdetés
– Mi nem vagyunk annyira egyben, én egyedül oldom meg, de sikerül. Azért nekem is van segítségem: ott van anyukám, és ott van Magdikánk, aki tényleg az életünk része – árulta el a kamerák előtt Sarka Kata, akinek anyai tehetségéről lánya is szólt néhány szót édesanyja közösségi oldalán tartott élő bejelentkezésében.

– Jól bírja, mindent megvesz! – szólta el magát Noncsi. -írja a blikkruzs

Hirdetés