Újra terhes Teréz, aki már életet adott egy gyermeknek 2 éve


Második babáját várja az a brit tinédzser, aki 11 évesen szülte első gyermekét – a saját bátyjától.

Teresa Middleton 2006-ban adott életet első babájának, akit fiatal kora miatt nem tarthatott meg. A gyereket nevelőszülők adoptálták, Tressa csak látogatási jogot kapott. A bébi nemi erőszak után fogant, amelyet a lány bátyja követett el. Mint kiderült, az akkor 16 éves Jason rendszeresen bántotta a kislányt.

Hirdetés

Tressa ezt követően kimaradt az iskolából, és az alkohol meg a drogok rabja lett.  14 évesen azonban azt állítja, sikerült egyenesbe jönnie, és kész a családalapításra.

Jelenleg 25 éves vőlegényével él együtt, akitől két hónapos terhes. Mint mondta, 11 évesen sem akart megválni újszülött kislányától, de ő is tudta, hogy túl fiatal volt az anyaságra. Most már készen állok, hogy Darren-nel együtt felneveljem a születendő gyermekemet – mondta a Daily Mailnek. A pár egyébként egy elvonón találkozott, ahol mindketten heroinfüggőségükből próbáltak kigyógyulni, sikerrel.

A lány megrontóját 4 év börtönre ítélték, szabadlábra kerülése után Jason visszaköltözött az anyjához, és azóta is vele él.

Hirdetés