Vásároltam a Tescóban párizsit, 15 perc múlva ahogy haza értem, már zöld volt. Ezt hogy csinálják?


Komolyan nem értem! Ez nem az első eset, hogy így jártam. Vásároltam hús terméket a multinál, és ott az üzletben gyönyörű rózsaszín volt, de mire haza értem addigra bezöldült, elszürkült, megbüdösödött. Tudják mit tudok elképzelni??

Hirdetés
Azt hogy a pult ahol tárolják a húst, direkt olyan hőfokon van, amin nagyon lelassul az esetleges romlási folyamat, és erre rásegít az a furcsa erős fény is amivel meg van világítva. Így fordulhat elő, hogy a vásárló meglátja a húst, ami szép rózsaszínnek tűnik, és megveszi, de mire haza ér addigra felpuffad a csomagolás - a hús erjedése miatt - vagy épp megzöldül, elszürkül. 





Hirdetés



Hirdetés