Vettünk ma a SPÁR-ban kenyeret, vacsoránál vettük észre, hogy a kenyérben van meglepetés! Nem is egy..

Csak hogy ne lepődjön meg senki se mit talál abban amit eszik :D
2017.06.23-án vásárolt S-Budget 1 kg szeletelt fehér kenyérben nyüzsögnek a kukacok, szeletenként 10 db-ot láttunk. Erről fénykép és videó is készült. A kukacok egész vidámak mert mozognak csalinak tökéletes lenne hogyha hagynánk őket teljesen kifejlődni.

Hirdetés
A kenyérben elég a szénhidrát és köszönöm a proteint , de azt más formában szeretném megvenni.A kenyérhez nem kérek bónusz háziállatokat. Természetesen szabadon engedtem őket nem vagyok állatkínzó , de ez már minősülhetne annak hogy szegények ott aszalódnak mindenféle víz és levegő nélkül "lezárt" zacskóban. Kérem a proteines kenyér gyártását azonnal beszüntetni, a benne lévő szénhidrátot és állati fehérjét ketté választani, legyen külön KENYÉR és külön FEHÉRJESZELET nem kell egybe adni a kettőt úgyis megveszem ha szeretném.
Azért szeretném megköszönni azon szándékukat, hogy egy termékben kívánják megoldani az egészséges táplálék bevitelemet és odafigyelnek a megfelelő gyomoredző tervre.


Jól látható, hogy ott vannak a kisfickók a kenyér belsejében. Ha nem lenne ez elég, lentebb videón is látható az eset. A vásárló kommentálja is az extra fehérjét tartalmazó kenyeret!


Hirdetés


Az ominózus videó :Hirdetés