A Blaha Lujza téren beszólt egy férfi a terhes kismamának, ekkor védelmére kelt egy srác, és a porba tiporta a beszólogatót


Egy gyomrossal felérő megjegyzést kapott egy vadidegentől egy nyolc hónapos terhes kismama. Rékának a budapesti Blaha Lujza téren szólt be váratlanul egy szembe jövő férfi.

Hirdetés

– Szó szerint azt mondta nekem röhögve: „rád égett a naptej, terhescsaj”, majd mellettem elsétálva a mellkasomon lévő bőrbetegségem felé mutatott. Nagyon váratlanul ért a bántás. Könny szökött a szemembe. Visszanézve még annyit szólt: „ne sírjál, túlélem” – elevenítette fel a történteket a Borsnak. Réka úgy érezte, hogy a férfi megalázó beszólását nem hagyhatja szó nélkül, ezért egy bejegyzésben tette közzé a Facebookon. Az igazán meglepő csak ekkor következett, amikor egy jól szituált férfi, aki nem mellesleg roma származású volt, a sráchoz odament és azt mondta. " Kis barátom, te meg úgy nézel ki, mint akin rajta felejtették a magzatburkot, és most alaposan rád égett! " A srác nem mert visszaszólni neki, csak elkullogott a villamos irányába.

Hirdetés


Nagyon köszönjük a srácnak, hogy megvédte a hölgyet. Ha tudnák az emberek, hogy naponta hány ilyen, s ehhez hasonló beszólogatásokat kapnak az egyedül sétáló nők, biztos hogy Ti is segítenétek az ilyen esetekben!

Hirdetés