Emes férje próbálta felvenni a 100 ezer forintos fizetését a Kökinél, az sms megjött, hogy levette a pénzt, de a pénz nem jött ki. A java ezután jött !


Kedves ismerősök,rokonok,barátok,facebookosok.

Kérlek benneteket olvassátok el a történetünket,ugyanis ma délelőtt nagy pénzveszteség ért bennünket.A férjem a Kökiterminál OTP bankautomatábol felszerette volna venni a fizetését, 100000 forintot.Csakhogy az automata nem adta ki a pénzt de a telefonjára megérkezett az sms,hogy a pénzt levette a bankszámláról.

Hirdetés
Intézkedni szeretet volna az OTP bankba hogy nézzék meg az automatát vagy csináljanak valamit mert neki szüksége van a pénzre.Az ügyintézők abszolút nem voltak segitőkészek,olyannyira,hogy szinte a biztonsági örökkel vitették volna el mert kérte,hogy oldják meg mert be kell fizesse a csekkeket időre mert ha nem kamatot kell fizetnie.Azt mondták,hogy 30 napig kell várjunk amíg kivizsgálják,hogy miért volt üres az automata. 

Szerintetek ez a dolgozó ember hibája akit arra köteleztek,hogy bankon keresztül vehesse fel a fizetését?És mi mit eszünk 30 napig? Ez senkit nem érdekel?Éhezzünk azért mert a Köki Terminál OTP bankban nem végzik el rendesen a munkàjukat?
Ha tud valaki segíteni,hogy hová vagy kihez forduljunk,hogy ne kelljen várjunk 30 napig,írjátok meg nekem.Rendőrség?Újságok?TV? Előre is köszönöm! 

Hirdetés

Ezt az esetet minden órába megfogom osztani a facebookon addig amig nem történik valami ebben az ügyben.Tudom,hogy megértitek 100000 ezer forint a banknak nem nagy pénz de mi egy egész hónapot dolgozunk érte.

Segítsünk nekik egy megosztással, hogy mihamarabb a pénzükhöz jussanak, azt gondolom, hogy mi is elvárnák ezt fordított helyzetben! 


Hirdetés