Ez a mackó a 19 hónapos baba hangján mondja el, hogy Szeretlek. A kisfiú már nem él, és a 3 éves nővére elhagyta a mackót. Nagyon keresi!

Különleges plüssmedvét keres a Facebookon egy brit család. Olyan mackót, amiből egyetlen darab van a világon, és pótolhatatlan.
Az angliai Kingston upon Hullban élő Jodi Lynn azért van rettenetesen elkeseredve, mert a plüss elhunyt fia hangján szólalt meg. A fiatal, még csak 18 éves anyuka februárban veszítette el a 19 hónapos Noah-t, a kisfiú álmában halt meg.

Hirdetés
Noah nővére, a 3 éves Alexiah nem tudott, és azóta sem tud meglenni kistestvére nélkül, ezért a család egyik ismerőse javaslatára egy spéci, személyre szabott beszélő mackót vásároltak, amelybe a gyártó a kisfiú hangját applikálta, így amikor Alexiahnak nagyon hiányzott az öccse, megnyomott egy gombot az I love you feliratú pólót viselő macin, és már hallhatta is Noah hangját. Egy helyi lap szerint a kislány ilyenkor mindig azt mondta:
Ez az öcsém, Noah.”

Hirdetés
A plüsst valószínűleg egy buszjáraton hagyhatták el, és most nagymamájuk, Louisa Millington a Facebookon kéri - https://www.facebook.com/louisa.coles1 - az internetezőket, segítsenek megtalálni a más számára értéktelen, nekik viszont biztos, hogy pótolhatatlan játékot.

Hirdetés