Gáspár Beát teljesen tönkre teszi Győzike. Pszichés gondokat okozott neki a showman !

Győzike lehet, hogy segíteni akar feleségének, ám a szakember szerint csak még betegebbé teszi.


Gáspár Bea súlyos pajzsmirigyproblémákkal küzd, amelyeket az orvosok nem igazán tudnak gyógyítani. A szigorú diéta ellenére is 30 kilót hízott az elmúlt időben betegsége miatt, amit férje csak tetőz, pszichés zavarokat okozva az asszonynak.

Hirdetés

"Az állapotom egyelőre nem javul, de nem is romlik. Győző hiába nem mondja, de tudom, zavarja, hogy már nem vagyok annyira dekoratív, mint régen. Szóvá nem meri tenni, mert tudja a következményét, hiszen neki is volt túlsúlyos időszaka" - panaszkodott Bea a Star magazinnak.Hirdetés
A szavak helyett azonban Győző Facebook-oldalára nap mint nap régi képeket posztolt szerelméről, szembesítve ezzel a nőt, hogy egykor hogyan nézett ki.

"A testével való elégedetlenség képes felerősíteni az önértékelési problémákat. Azaz ez alapján kezdi el megítélni saját magát és az értékességét. Innentől fogva pedig nemcsak a testétől kezd el valaki undorodni, hanem kiterjeszti saját magára is, a jelenre, a jövőre. Győzike a korábban készült fotókkal szembesíti és konfrontálja őt a valósággal. Felerősíti az ő saját belső konfliktusait a testével és összeségében a saját magával való elégedetlenségét" - mondta a Színes Ásznak Makai Gábor pszichológus.

Hirdetés