Kiderült, hogy nem is pofozott le senkit ez a férfi, csak lejárató kampányt indított ellene egy nő

Az emberek mindent elhisznek, amit egyesek kiírnak.. Az történt, hogy egy nő egy segély kérő kiírást tett közzé, amiben azt taglalta, hogy ez az ember leszorította a belső sávban, és amiko kiszólt neki, hogy egy kisbaba utazik hátul, a férfi nemes egyszerűséggel a következő piros lámpánál megpofozta. A Rendőröket nem várta meg, hanem tovább hajtott. De van egy szemtanú, vagyis többen vannak. Itt a segélykérés :

Hirdetés
"Sziasztok!
Arra kérnék mindenkit hogy ossza meg!
Keressük ezt a férfit!
Ma 13:00 Soroksári úton tartottam haza a 2 éves kislányommal a bölcsődéből, amikor ez az ember sávot szeretett volna váltani es többször rámhuzta a kormányt.
Ki szóltam neki hogy "normális vagy ember? Egy kisbaba utazik hátul" a következő lámpánál kiszállt és arcon vágott.
A rendőrök kiérkezését nem várta meg, 2 percig telefonált és elhajtott. annyit meg elmondott hogy hiába mert nem az ő autója. Fehér Dacia Logannal volt
BÁRKI AKI ISMERI KÉREM SEGÍTSEN

A szemtanú kommentje pedig ez:

Janos Kun :Komolytalan vagy kedves a feher logan elotted allt mogotted a rendorok, mind harman a belsosavban. Ottjartam az adott idoben te akkor irtad ala a jegyzokonyvet a rendornek es az altalad agressziv baromnak tartott szemely is ott allt. Szoval kedves magyarul hazudtal... ez is szegyen becsapni a johiszemu embereket...

Hirdetés


Akkor el lehet dönteni, hogy a közösségi média jó dolog-e.. Hazudozni nagyon szeretnek egyesek, és az se érdekli őket, hogy mást ezzel bajba sodornak! 

Az eredeti felhívás alatti kommenteket itt olvashatja el 

Hirdetés