Kínhalált halt a 15 hónapos ikerbaba pár, akiket az apukájuk a forró autóban .. felejtettEgy georgiai apát letartóztatott a rendőrség miután ikerlányai meghaltak - írja a CNN. A férfi a forró autóban hagyta a 15 hónapos gyerekeket egy időre - nyilatkozta a carralltoni rendőrség századosa, Chris Dobbs.

Hirdetés

Képen a védtelen kis angyalok


A hatóság tájékoztatása szerint a férfit még a szomszédok is hallották sikítozni és kiabálni csütörtök este, ezért hívták a 911-et. A mentősök mikor kiértek, látták, a férfi a gyerekmedencében próbálja újraéleszteni a gyereket. Számos jégakku is volt a medencében, amit a szomszédok hordtak át, hogy ezzel is csökkentsék a kicsik túlhevült testhőmérsékletét.

 Meghaltak az ikerlányai, mert a kocsiban hagyta őket
A gyerekeket kórházba szállították, de nem maradtak életben. A boncolást ma délelőtt végzik el.

Az ikrek apját, a 24 éves Asa North-ot egyelőre kétrendbeli szándékos emberöléssel vádolják valamint kétrendbeli gondatlanságból elkövetett emberöléssel, hogy mi lesz a tényleges vád, az a boncolás eredményétől függ. Az anya a tragédia idején nem volt a városban, egy beteg rokonát látogatta meg, de azóta visszatért. Az autót már lefoglalta a rendőség.

Hirdetés

A felelősségteljes édesapa....


 Meghaltak az ikerlányai, mert a kocsiban hagyta őket
Ha a vizsgálat bebizonyítja, hogy a hőség miatt hunytak el a kicsik, akkor ebben az évben 24-re emelkedik azoknak a gyereknek a száma, akik azért haltak meg, mert a hőségben a kocsiban hagyták őket a szüleik. Ez a szám kétszer olyan magas, mint tavaly ilyenkor.

Átlagosan évente 37 gyermek hal meg hőguta miatt az autóban, a legrosszabb év 2010 volt, amikor 49-en vesztették életüket. Az elhunytak 87%-a 0-3 év közötti volt.


Hirdetés