Megruházták a börtönben Lakatos Brendont! Első napján elintézték a rabtársai


Nem lesz többé élő bejelentkezés – legalábbis egy ideig. Ezt ígérte utolsó videójában a Lakatos Brendon művésznéven ismertté vált L. G. A férfi ugyanis a rácsok mögé vonult.

Mint arról korábban beszámoltunk, Lakatos viselkedésével akkor botránkoztatta meg az országot, amikor kétéves unokahúga, Lara szájához tartott egy cigarettát: ahogy most a búcsúvideót, azt a felvételt is felrakta a legnagyobb videómegosztóra. A filmen látszott, hogy G. többször is rákiált a gyerekre, hogy tüdőzze le a füstöt, miközben a kislány kétségbeesve igyekszik eltolni magától az égő cigit.

Hirdetés

A férfi és testvére, Mónika, a gyermek édesanyja a Blikknek korábban azt mondta, hogy szó sem volt cigiztetésről, csupán viccből tették a gyermek elé a dohányt, de ügyeltek arra, hogy a kislány ne szívhasson bele. Akkor a rendőrség nem a férfi ellen indított nyomozást, hanem a kislány édesanyja ellen.

Úgy tűnik, az eddig házi őrizetben lévő G. most jó időre elköszönhet követőitől: az eddigi házi őrizet helyett ugyanis rács mögé került, és ahogyan az interneten közzétett videójából kiderül, többéves börtönbüntetésre számít.


A férfi élő videóban búcsúzott a börtönévek előtt, miközben ivott egy kis whiskyt
– Két-három évig leszek bent! Nem baj, gyerekek, egyszer vége van! Távozok most, de nemsokára jövök! – kiabálta zavarodottan a kisfilmben Brendon.

Hirdetés

A videóban a férfi párja is feltűnt, aki próbálta lebeszélni szerelmét arról, hogy élőben közvetítse fájdalmát. Mindhiába: Brendon vállalta könnyeit. Mint mondta: mindenki sírna, ha börtönbe zárnák. – Nem a börtönről van szó, fiatal gyerek vagyok, kibírom. Be kell mennem, elcsúsztam a jégen. Az isten áldjon meg benneteket – búcsúzott a kesergő férfi.

Információink szerint L.G. egy korábbi, 2015-ös késelés miatt került rács mögé: a VII. kerületben ragadott kést a gyanú szerint, és sebesített meg valakit egy kocsmai verekedés során. Életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsítják.

Kerestük a Fővárosi Törvényszéket, hogy megtudjuk, mit követett el a férfi, ám megkeresésünkre lapzártánkig nem érkezett válasz.

Börtönt kap

A bűncselekmény, amivel a Lakatos Brendonként elhíresült férfit gyanúsítják, akár kettőtől nyolc évig terjedő börtönbüntetéssel is sújtható, ha a bíróság végül bűnösnek találja. -írja a blikk


A szerk. : Pénteken vonult be, de már az első napján egy komoly incidensbe keveredett. A cigiztetésért rabtársai megverték, és az őröknek kellet közbelépniük, mert a rabok nagyon haragosak voltak. Mint ismeretes a börtönben komoly hierarchia működik, melynek a tetején a főnökök az alján pedig a csicskások vannak. Brendont a csicskásokhoz osztották be ugyanis minden elítélt, aki gyermekek vagy nők ellen hajt végre bűncselekményt a csicskások táborába kerül. A csicskásoknak az ételükből a legfinomabb falatokat oda kell adják a főnököknek, takarítaniuk kell cella társaik toalettjeit, és ha úgy adódik, még a cellájukat is ki kell takarítsák.

További részleteket nem tudtunk kideríteni, de a cikk frissül.


Hirdetés