Miért nem hagyjátok a kisbabánkat békében nyugodni? Mit ártott az ő kis sírja Neked? Keressük az elkövetőket

Egyszerűen ép ésszel felfoghatatlan az, ami a héten Borsodban történt. 2017. július elején a Kovács házaspár arra lett figyelmes, hogy az elhunyt kisgyermekük sírját eddig ismeretlen elkövetők csúnyán meggyalázták.Az egész település erről a borzalmas tettről beszél most, hogy mi is történhetett a tegnapi nap a kis Kovács Ádámka sírjánál.

A megtört szülők így nyilatkoztak az esetről:

"Mint minden héten, most is a szokásos heti látogatásunkat tettük meg az elhunyt kisfiunknál, aki immár 4 éve hagyott itt bennünket. Odaérve azt vettük észre már távolról, hogy valami nem stimmel a sírján. Közelebb érve már tisztán láttuk ezt a leírhatatlanul gyalázatos tettet, ami szavakkal egyszerűen kifejezhetetlen..

- Erre egyszerűen nem lehet felkészülni. Szavakkal leírhatatlan. - A megtört apuka.


Hirdetés
Az kis Ádámka sírja és a közvetlen mellette lévő pár sír is kosszal és emberi ürülékkel volt összepiszkítva, a múltheti virágok összetörve, széttépve hevertek mindenhol. A feleségem rosszul lett mikor meglátta. "

Kedves embertársaim kérdem én, KI KÉPES ILYEN TETTRE??! A helyi temetőőr vallomása alapján nem látott semmi gyanúsat az éjszaka alatt, rendőrségi nyomozás már folyamatban van.


A borsodi rendőrség elmondása alapján sajnos nem ez az első ilyen eset errefelé, sokan egy bizonyos fiatalokból álló csoportot tartanak bűnösnek az ilyen tettekért. - Biztosan azonban nem tudni.

Kedves helyi lakosok, kedves mindenki! A kovács család és a rendőrség most a lakosság segítségét kéri az elkövetők megtalálása érdekében!

Kérlek benneteket, hogy egy megosztással segítsetek hozzájárulni a lehetséges elkövetők megtalálásához, az ilyen szörnyűséges tettért előbb-utóbb felelni kell!

Lélekben mi a szülőkkel vagyunk.

Hirdetés

Minden megosztást hálásan köszönünk! forrás