Mit látsz meg először ezen a 4 képen? Kiderül rólad a teljes igazság


Ez a remek önismereti teszt sok olyan dolgot fog rólad elárulni, amikről lehet, hogy nem is tudsz, de most teljesen rádöbbensz, hogy igaza van a tesztnek.

1, Fiatal, vagy idős nő?

Hirdetés

HirdetésFiatal nő: ha egy fiatal nőt látsz meg először, akkor pozitív személyiség vagy és nagyon impulzív. Könnyen boldoggá lehet tenni, ami pedig a legjobb, a boldogságod nem másoktól függ, önmagadat is simán karban tudod tartani.

 Idős nő: imádsz hatalmas szeleteket harapni az életből, sok tapasztalatod van már. Kritikus szemléletű vagy, aki mindenhez fűz egy-két szót, véleményt. A problémákat igyekszel a lehető legtöbb szemszögből megszemlélni, hogy a végén minél jobb döntést hozhass.

2. Koponya, vagy lány?Koponya: realisztikus és cinikus - két tulajdonság, ami tökéletesen jellemez. Pontosan ezért tisztában vagy vele, hogy az életben a jó dolgok hamar elmúlnak, így amíg lehet, ki kell élvezni őket. Ha pedig rossz idők jönnek, nem panaszkodni kell, hanem túlélni és a pozitív emlékekből táplálkozni.

 Lány: naiv vagy! Ráadásul reménytelenül. Hiába csaptak már be sokszor, sokan, sok helyen, nem tanulsz a saját hibáidból, és újra meg újra megbízol az összes emberben, aki szépen mosolyog rád. Próbálj meg egy kicsit kritikusabb lenni, legalább a saját érdekedben!

3.Kacsa vagy nyúlKacsa: nagyon emberi vagy, tele érzelmekkel, vágyakkal. Szeretsz másokon segíteni, szereted, ha minden rendben van, nemcsak veled, hanem a környezetedben is. Nem az eszed, hanem a szíved irányít.

 Nyúl: a szíved szavára ritkán hallgatsz, te a gondolatok, érvek embere vagy. Utálsz érzelmi döntést hozni és nem is engeded, hogy bármi ilyesmi befolyásoljon. Néha kicsit leereszthetnél, mert sokan megijednek a kőszikla külsődtől.

4, Felfelé, vagy lefelé megy a macska?

Hirdetés

Felfele: ha szerinted a macska felfele megy a lépcsőn, akkor nem nagyon figyelsz a részletekre. Kissé dezorientált vagy, rendezetlen, nemcsak a fejedben, de a környezetedben is mindig káosz uralkodik. Mindent elhiszel, amit látsz, ebből pedig sok bajod származott már. Próbáld összeszedni magad, rád férne egy kis cinizmus és egészséges aggodalom!

 Lefele: rendezett, intuitív személyiségnek ismernek, anélkül soha nem hozol döntéseket, hogy ne gondolnád át a lehetőségeidet. Kicsit merev is vagy, nem engeded el magad egykönnyen, főleg társaságban nem. Túl sok mindenre figyelsz, túl sok minden zavar, emiatt pedig hamar elkezded lenézni a másikat. Légy lazább!

Hirdetés
via: fem3cafe.hu