Mobilházak érkeztek hazánkba. 1 milliónál kezdődik a legolcsóbb, csak telek kell hozz!


Amerikából származik a könnyűszerkezetes, hordozható házak technológiája, ahol sokan kihasználták a mobilházak praktikumát, vagyis azt, hogy, ha valaki például egy másik államban kap munkát, nem kell a régi házat eladnia, és új otthon után kutatnia a munkahely közelében.

Magyarországon ez a cég árulja őket, nagyon olcsón ! 

Hirdetés

Egy, már álló mobilház Elég, ha a meglévőt felpakolja egy kamionra, és leteszi az új helyen. De nem a mozgathatóság az egyetlen hasznos funkció, a mobilházakat kérheted berendezve vagy akár üresen, nem kell hosszú hónapokat várni a megépülésre, ráadásul egy klasszikus téglaház árának csupán töredékébe kerülnek. Milyen a mobilotthon?Hirdetés
 A mobilotthonok egyik legnagyobb előnye, hogy mozgathatók: nem igényelnek alapozást, csak a négy támasztó lábra van szükség az elhelyezésükhöz. Az alváz alá szerelt kerekek segítségével pedig könnyen megoldható az elszállításuk is. A közművek közül a villanyt szabványos hárompólusú csatlakozóval, a vizet szabványos gyorscsatlakozóval lehet becsatlakoztatni, a szennyvíz elvezetése pedig megoldható a csatornarendszeren át, de épített zárt tározóba is vezethető. A vízellátás megoldható fúrt kútból vagy házi vízellátó rendszerrel, az épület fűtése pedig egyszerűen elektromos fűtőberendezésekkel, de akár PB-gázról üzemelő, kombi cirkós központi fűtéssel is rendelhető. Sőt, a mobilházakat igény szerint légkondicionáló berendezéssel is felszerelik. Amellett, hogy bárhol telepíthető és elszállítható, a mobilház elhelyezéséhez nincs szükség építési engedélyre, csupán néhány hetet kell várni a kész házra, minden évszakban állja a sarat, energiatakarékos, és kérheted akár teljesen berendezve is.

Hirdetés


forrás:www.femina.hu