Most azzal hülyítik a csalók telefonba az embereket, hogy kocsit nyertek. De utalják át az érték 10%-át. Időseknek szóljatok


Kedves Facebook lakók! A mai nap felhívott (persze privát számról) egy nagyon kedves fiatal ember, Állítólag Németh Zoltánnak hívják és a Magyar Telekomnál dolgozik. Aki közölte velem, hogy képzeljem el, hogy a 7millió ügyfelük közül engem ért az a nagy megtiszteltetés, hogy gazdája lehetek egy VW típusú autónak, melynek értéke kb. 7 millió forint.

Hirdetés
Kérdezte a kedves „Úriember”, hogy miért nem hallja az örömet a hangomban. Kérdeztem tőle, hogy milyen játékon vettem én részt vagy most ez mi ez?! Végig azt hajtogatta, hogy higgyem el, ez teljesen igaz, és hogy 2-2,5 órán belül hozzák az autót a lakcímemre. És csak a közjegyző ill. a traileres szállítás díját kell kifizetnek, ami az autó kb. 10%-a. De persze el is állhatok a lehetőségtől.

Hirdetés
Mondtam neki, hogy hívjon vissza kb. 5 perc múlva, persze addig telefonálni akartam a MT-nak, persze nem tudtak kapcsolni még, de már hívott az „Úr” és kérdezte hogyan döntöttem. Közöltem vele, hogy nekem nincs közel 700ezer forintom, hogy csak simán kifizessek ennyi pénzt. Erre annyi volt a válasz, hogy jó, akkor szeretnének kp-ben megjutalmazni, amiért az ő szolgáltatójukat használom. Jött a kérdés…van e bankszámlám, melyik banknál vagyok, van e e-bankom. Természetesen mindenre nem volt a válasz és hirtelen eltűnt az „Úriember” és azóta sem keresett! Beszélgetésünk után sikerült telefonom beszélnem egy MT-os ügyintézővel. Elmeséltem neki a történetet és azt mondta, hogy nekik semmi fajta játékuk nincs és ha lenne is akkor nagyobb felhajtás keretében adnák át a nyereményt. És nem csak hívásokkal, de sms-ek küldésével is próbálkoznak a csalók bizonyos adatok, kódok megszerzése érdekében. Vigyázzatok!! Remélem senki nem esik a csapdájukba!!!! Osztani ér!!!

Hirdetés