Ő itt a kisfiam, Erik, aki életét vesztette a németországi balesetben. Segítsetek hazajuttatni őt, hogy méltóságteljesen elbúcsúztathassuk őtKedves barátok, ismerősök, ismeretlenek!

Sokan hallhattátok a hírekben a szerda este történt Bajorországi autóbalesetet, ahol hat magyar fiatal szenvedett balesetet. A balesetben három fiú azonnal életét vesztette. Sokan nem tudjátok de az egyikük kis városunk, Bodajk lakosa volt. Ezzel a poszttal szeretnénk a családnak segíteni, hogy Horváth Erik hazajuthasson és minél előbb méltóképpen elbúcsúzhassanak tőle. A család anyagi körülményeit nem szeretném részletezni! Szerintem mindenkinek egyértelmű, ha nem lenne rá szükség, akkor ez az üzenet nem íródott volna. Legfőképpen anyagi támogatásra lenne szükség, mert a konzulátus csak egy vállalkozó telefonszámával támogatta a családot.


Hirdetés
Másik két fiúnak a hazaszállítása, Nektek és az összefogásotoknak köszönhetően, folyamatban van. Megszeretnénk kérni mindenkit, hogy a családtól ne kérdezősködjenek, tartsák tiszteletben eddigi hallgatásukat! Nem ők kérték a segítséget, mi szeretnénk segíteni!

Köszönünk mindennemű támogatást!

Az alábbi számlaszámra várjuk:
Horváth Krisztián
11773360-01737628

Illetve most kaptuk a hírt, miszerint Rózsa Erikánál a papír írószer boltban készpénzes adományaitokat átvételi elismervénnyel átveszi. Köszönjük a segítséget neki is!

Arra kérünk benneteket, hogy lehetőségetek szerint segítsetek, ha másként nem is legalább egy megosztással, hogy minél több emberhez elérjen ez a segélykiáltás! Köszönjük!


Hirdetés
forrás, Horváth Erika emlékére, emlékoldal