Rubint Réka olyan műsorban fog szerepelni, aminek a címe felháborít minden magyar embert


A Viasat3 a tavalyi Big Picture konferencián jelentette be az új műsort, aminek Feleségek luxuskivitelben lesz a címe, ősszel kezdődik. Rubint Réka a magyar fitnessguru lesz a legismertebb szereplője.

Hirdetés

Az Amerikában és nemzetközileg is nagy sikert arató The Real Housewives műsorformátum 2006-ban jelent meg a képernyőn, évek óta nagy sikerrel, folyamatosan gyártanak ilyen sorozatokat, egyszerűen érdekli az embereket. A felépítése egyszerű, fognak egy várost, ahol keresnek pár milliomosfeleséget, majd lefilmezik az luxuséletüket.

A Viasat3 csatorna oldalán így harangozza be a produkciót:

Hirdetés

"A csatorna legújabb saját gyártású műsorában híres és gyönyörű modell, népszerű fitnessguru, operettszínésznő és étteremtulajdonos is szerepel majd, akik mind csinosak, sikeresek, és nem utolsósorban gazdagok. Persze a csillogásnak is megvan az ára: a műsor hatalmas drámákat, veszekedéseket és váratlan fordulatokat tartogat, hiszen a valóságban semmi sem az, aminek elsőre látszik."

A comment.blog.hu-tól tudhatjuk, hogy a magyar verzióban ők lesznek a luxusfeleségek:

Rubint Réka fitnessguru
Farkas Rita étteremtulajdonos
Csősz Boglárka filmszínésznő-producer
Köllő Babett színésznő
Smaltig Dalma gyermekruha-tervező
Vasvári Vivien modell-lakberendező
Rubint Rékát nagyon érdekes lesz egy realityben látni. A forgatás már zajlik, adásba valamikor ősszel kerül az új műsor, érdekes lesz az már biztos.

Hirdetés

- Egy olyan országban ahol minden 3 . ember nélkülözik, ez mekkora arcátlanság, hogy egy milliárdos nő életét kell nézni? Nem ilyennek ismertem meg Rékát, mint aki adja a nevét egy ilyen címmel rendelkező filmhez.. De hát a pénz beszél!