Tudom, hogy halálra etetem a fiaimat

Az anya jól tudja, hogy nem változtat, akkor meghalhatnak a fiai, mégsem tesz semmit.


Cynthia Williams majdnem belehalt a saját kövérségébe, életét egy gyomor-bypass mentette meg. Ez mégsem ébresztette rá, hogy változtatnia kellene, és a fiainál megelőzni a kóros elhízást, továbbra is halálra eteti őket. A fiai már 190 kilósak, mégis megszokásból eteti őket, és nem tudja abbahagyni még úgy sem, hogy az orvosok figyelmeztették, a fiai meghalnak, ha így folytatják. Azonban a fiúkat csak az evés teszi boldoggá az asszony szerint, ezért képtelen megtagadni tőlük az ételt.

Hirdetés

„Tudom, hogy az én hibám, hogy kövérek, és hogy a sok zsíros étel megöli őket, de nem tudom megállni, hogy ne etessem őket. Tudom, hogy halálra etetem a fiaimat – nyilatkozta az édesanya. – Rosszul éreztem magam, amikor a műtét hatására rólam hullottak a kilók, ők meg csak gyarapodtak.”
A fiúkat a túlsúly akadályozza, hogy szociális életet éljenek, nem beszélve arról, hogy mozogjanak. Az idősebbik a súlya miatt nem tud munkát vállalni, a kisebbik pedig iskolába járni. „Egyetlen dologgal tudom boldoggá tenni őket, ha még több ételt adok nekik” – mondja az anya. Csak reggelire hat töltött fánkot pusztítanak el kakaóval, amit aztán rántott csirke és tészta követ ebédre. Vacsorára jöhetnek a hamburgerek meg a sült krumpli. A három főétkezés közötti idő alatt pedig korlátlan mennyiségben fogy a chips, a pizza, az aprósütemény, az édességek, ami mellé sok mesterséges színű ital is lecsúszik.


Hirdetés
„Nem hibáztatom az anyámat, sőt, büszke vagyok rá, hogy sikerült leadni a súlyából. Én gyűlölöm magam azért, hogy ennyire kövér vagyok, de egyszerűen nem tudom abbahagyni az evést, még ha tudom is, hogy ez az, ami megöl – mondja a fiatalabb fiú. – Én szeretnék dolgozni, de a 190 kilómmal ez teljesen lehetetlen. Szörnyen nyomasztó. Az étel az egyetlen, ami éltet” – nyilatkozta Joseph.