Vége! Szakított VV Mici és Krisztián, ha megtudod az okát rájössz, hogy Mici valójában ..Véget ért VV Mici és VV Krisztián kapcsolata. A ValóVilág szerelmespárja fél év után külön utakon folytatja, miután Krisztián úgy döntött, hogy szakít a lánnyal.

Mici és Krisztián a ValóVilág legutóbbi, nyolcadik szériájában jött össze. Kezdetben még csak titokban matattak a takaró alatt, ám később, amikor szerelmük már mindenki számára nyilvánvaló volt, beköltöztek a nyugiszobába, ahol számtalan, felnőttfilmbe illő jelenettel hagytak örök nyomot a valóságshow-szexek egyre csak bővülő archívumában. A fiatalok a játék vége után szinte azonnal összeköltöztek, családjaikat is összehozták, sőt egy rendezvényen még nem hivatalos házasságot is kötöttek.

Itt még nagy volt a boldogság

Hirdetés

Az utóbbi napokban azonban elmaradoztak a boldogságukról tudosító posztok. Kiderült, azért, mert Krisztián kilépett a bombabiztosnak hitt kapcsolatból.

– Sajnos Mici meglépett egy olyan dolgot, ami egy normális kapcsolatba nem fér bele. Saját elmondása szerint az exbarátjával töltötte az éjszakát, aki elől elvileg bemenekült a ValóVilágba. Ezt akkor mesélte el, amikor szombaton felhívtam Hatvanból, hogy rákérdezzek, miként telt az előző éjszakája, mert hallottam a hangján, hogy fáradt, és nincs minden rendben. Végül hosszas vonakodás után elárulta. Sok mindent elnézek a lányoknak, de nálam ez már nem fér bele. Ezért úgy döntöttem, szakítok – mondta Krisz­tián, aki azt is elmesélte, amióta Micivel együtt van, szinte rá se nézett más lányokra. Bár rengeteg üzenetet kapott, ő hűséges maradt, és ezt elvárja a partnerétől is. A lány állítólag azóta is üzenetekkel bombázza a fiút.

– A Micivel való kapcsolatot részemről lezártam. Bár folyamatosan írogat, hogy találkozzunk, és üljünk le megbeszélni, de szerintem ezen már nincs mit. Nagyon sajnálom, mert szerettem ezt a lányt, le tudtam volna vele élni az életem – magyarázta szomorúan Krisztián. Micit lapzártánkig nem értük el. - írja a blikk.huHirdetés