A kis Anasztázia lefeküdt aludni délután, 2 órával később már a mentők próbáltáj újraéleszteni. Minden gyermekes szülőnek üzent az édesanya!


Jessica  arra figyelmezteti a szülőket, hogy a kánikulában a gyerekek szobája pont olyan veszélyes lehet számukra, mintha bezárva maradnának egy autóba - hívta fel a figyelmünket az alábbi történetre Anonim, amit köszönünk.
Jessica ahhoz szoktatta kislányát, hogy mindig aludjon kicsit délután. A szieszta egészséges, mondják az orvosok, viszont csak abban az esetben, ha az nem tart túl sokáig, ugyanis az teljesen felborítja a bioritmust.

Hirdetés
Egy rendkívülien meleg nap volt. Anastasia a szokásos időben ment lefeküdni...viszont nem a szokásos időben kelt fel. Az anyuka már akkor tudta, hogy valami baj van!


Hirdetés

Jessica bement a kislánya szobájába, aki nyakig be volt takarva, arca kivörösödve. Megpróbálta felébreszteni, sikertelenül. Azonnal mentőket hívott! Mint kiderült, Anastasa vércukor szintje kritikusan lecsökkent és túlságosan felforrósodott a teste. Húsz perces újraélesztés után szerencsére sikerült a kislány állapotát stabilizálni.

Hirdetés