Holnaptól megint komoly változást hoz az időjárás. Erre számíts jövőhéten


Nyugaton változóan felhős idő lesz, miközben keleten szinte állandóan borul, így az is csoda, ha legalább 60 percet fogja sütni látni a napot az ember.Hétfőn naposabb, csapadékmentes időre készülhetünk, ugyanakkor keleten, északkeleten még élénk, erős lesz az északi-északkeleti szél. A friss hajnalt követően napközben 24 és 29 fok közötti maximumokat mérhetünk.

Hirdetés

Hétfõn a változóan felhõs, kellemesen meleg nyári idõben több-kevesebb napsütésre szinte mindenütt készülhetünk. Csapadék nem valószínû. Élénk lesz az északi szél. A legmagasabb nappali hõmérséklet 25, 31 fok között alakul.Kedden szikrázó napsütés melegíti a levegõt, igazi nyári idõre van kilátás. Csapadék nem várható. Az északi szél mérsékelt lesz. 28, 33 fokra számíthatunk.Szerdán a napos délelõttöt követõen nyugat felõl növekedni kezd a felhõzet, de napközben csapadék nem alakul ki. Mérsékelt lesz a déli szél. 

Hirdetés

29, 34 fokra melegszik a levegõ.Csütörtökön megnövekszik a felhõzet, a fülledt idõben nyugaton záporok, zivatarok is kialakulhatnak. Megélénkül az északnyugati szél. Kora délután 28, 33 fok várható.Pénteken sok lesz felettünk a felhõ, a fülledt melegben többfelé záporokra, zivatarokra számíthatunk.Az északi szél élénk lesz. 27, 32 fok között tetõzik a hõmérséklet.-írja az idojaras.hu

Hirdetés