Kifosztották a rákbeteg bácsi házát, amíg gyógykezelésen volt


Mindent elloptak egy rákbeteg, 75 éves bácsi Heves megyei házából, amíg az idős férfi Budapesten gyógykezelé­sen vett részt. A hontalan kisnyugdíjast egy kedves ismerőse, Zsuzsa fogadta be Pesten, de ő sem képes tovább ellátni a bácsit, mert ő is komoly betegségben szenved. Most gondozottja számára keres a fővárosban lakást, hiszen haza már nem tud menni.

Hirdetés

 A baloldali képen valamikor egy szépen berendezett nappali volt. A jobboldalin pedig az látható, hogy még a gáztűzhelyt is elvitték
A baloldali képen valamikor egy szépen berendezett nappali volt. A jobboldalin pedig az látható, hogy még a gáztűzhelyt is elvitték.


Hirdetés
– A bácsi egész életét ellehetetlenítették, a háza kertjében álló gépkocsiját is szétszedték, szerszámgépeit, ruhaneműit, házának berendezését, még a kertkaput is ellopták. Szép lassan mindent mozdíthatót kiloptak a házból, a tettesek viszont nem lettek meg. Az utcára került volna betegen, ha én nem tudom befogadni. Sajnos már nem bírom az ellátását az egészségügyi ál­lapotom miatt, ezért próbálok más mó­don segíteni neki. Minden lehetséges utat végigjártam, de már csak az emberek segítségben bízunk.

A bácsinak jelenleg 45 ezer forint a nyugdíja, rokonai nincsenek, idősek otthonában pedig évekbe telne az elhelyezése. Zsuzsa reméli, lesz, aki segít a beteg bácsi elhelyezésében.

Aki szeretne segíteni, az itt veheti fel Zsuzsával a kapcsolatot : lautlajos@citromail.hu


Hirdetés