Ma a villamoson 4 " ember " összedolgozva, letépte egy idős néni arany nyakláncát. A nénike elesett, és megsérült súlyosan

Tudom, mindennap téma, de kiírom én is. Ma az egyes villamos Puskás Ferenc Stadion megállójában, délután a szemem láttára tépték ki egy idős néni nyakából az arany nyakláncot.

Hirdetés
4 jóképű barnabőrű fiatalember volt, mire megfordultak az emberek, addigra lepattantak a megállóba, majd úgy szaladtak, hogy a kocsi majdnem elütötte őket. Nekem szabályosan halálfélelmem lett , pedig nem vagyok ijedős. A telefonomat azonnal eltettem a zsebembe. Arról nem beszélve, hogy az idős néni a nyaklánc kitépésének hatására elesett, és vélhetően a combnyaka eltörött. Ezt a kiérkező mentők mondták, akik hordágyon vitték el. Most pedig szeretném,ha segítenétek megtalálni ezt a 4 embert.  Kép lesz, amint a Rendőrség kiadja a képeket. Osszátok meg légyszíves, és szóljatok a nő ismerőseiteknek, családtagoknak, hogy ne hordjanak arany nyakláncot, mert erre szakosodott bűnözök csak arra várnak, hogy letéphessék azt !


HirdetésHirdetés